Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekend - Podwojona liczba IP

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas na no-life? W weekend podwojona liczba IP za każdy rozegrany mecz. Skorzystacie? Ile IP chcecie zebrać przez te trzy dni.

Dodatkowo RIOT informuje że w Maju dwie strony run będą w cenie jednej.

Ja się cieszę bo aktualnie mam 10k IP, więc wleci na stronę z runami, a to co się uda zebrać w weekend przeznaczę na runki :P

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/weekend-z-podwojnymi-pz

Opublikowano

świetny pomysł, ze strony Riotu, od dawna czekała na przecenienie stron na runy i do tego Double IP Weekend :D

Opublikowano

"Dzięki temu powinniście w pełni skorzystać z promocji run, która rozpocznie się w ostatnich dniach kwietnia." błąd w tłumaczeniu? o jakiej promocji mowa? bo jeśli chodzi o przecene 33% na runy to ona się o ile nie myle kończy w ostatnim dniu kwietnia. jakaś kolejna czy o co chodzi?

Opublikowano

"Dzięki temu powinniście w pełni skorzystać z promocji run, która rozpocznie się w ostatnich dniach kwietnia." błąd w tłumaczeniu? o jakiej promocji mowa? bo jeśli chodzi o przecene 33% na runy to ona się o ile nie myle kończy w ostatnim dniu kwietnia. jakaś kolejna czy o co chodzi?

' Dodatkowo zapowiadamy dwutygodniową wyprzedaż stron z runami - 2 za cenę 1, która odbędzie się w maju. '

Tyczy się tego na 100%

Opublikowano

' Dodatkowo zapowiadamy dwutygodniową wyprzedaż stron z runami - 2 za cenę 1, która odbędzie się w maju. '

Tyczy się tego na 100%

mimo to ostatnie dni kwietnia a maj to troche różnica ;)

Opublikowano

A jak dokupijmy dopalacz to będzie to współpracowło z eventem, czy już się nie opłaca ?

RMCF

Opublikowano

Dopalacz będzie współpracował z eventem ?

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

No to x4 będą lecieć ?

to będzie można uzbierać niezłą sumkę .

Nie wiem, właśnie jak to zadziała, a nie chce kłamać.

Tak czy siak w 3 dni spokojnie da się zaorać około 10k IP

Opublikowano

Dla mnie spoko, kupie ostatnia postac. Zbiore jakies 20k Ip, moze wiecej z Boostem, akurat mnie stac :p Dokupie sobie jeszcze strony na runy i jakies ciekawe runki, np Hp.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

wyjebane w event, wole weekend z dziewczyna spedzic ;]

cebulaczki bez zycia sie rzuca, pamietajcie tylko o zapasie zupek chinskich, zebyscie nie musieli isc do sklepu po jedzenie.

@ edit. Vanosh, gdzie w tym poscie spam widzisz? Odnioslem sie do tego eventu i tyle. pamietaj o zupkach chinskich!

Opublikowano

wciąż nikt nie rozkminił o co chodzi z przeceną na runy pod koniec miesiąca, runy o ile sie nie myle są w promocji od początku tego miesiąca. więc jaka promocja jeszcze by ybć miała? strony na runy raczej odpadają bo wyraźnie pisze promocja na runy a strony to nie runy. pozatym strony mają być w maju... w jakieś pomysly?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...