Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelBot Do darkorbit (ImageSearch.dll)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę sobie zrobić bota do auto namierzania alienków w darkorbit. Mam pewien problem gdy obok statku lata jeden alien namierza go ładnie i czeka na zabicie go przeze mnie ( Wykrywa czy otrzymałem nagrodę ). Potem namierza kolejnego który podleci. Problem zaczyna się gdy podlecą 2 lub więcej na raz wtedy klika w każdego co chwile aż zatrzymuje się i niby czeka na zabicie. Zabijam a potem już nie namierza dalej... :/ Poniżej daje download pliczków tego pseudo bota i kod.

Kod:

#include <Misc.au3>
#include <ImageSearch.au3>
Global $Mob[2]=[0,0]
Global $Null[2]=[0,0]
While 1
	If _ImageSearch("mob.bmp",1,$Mob[0],$Mob[1],15) Or _ImageSearch("mob2.bmp",1,$Mob[0],$Mob[1],15) Then
		MouseClick("left",$Mob[0]+20,$Mob[1]-10,1,0)
		If _ImageSearch("sel.bmp",1,$Null[0],$Null[1],100) Then kill()
	EndIf
	Sleep(500)
WEnd
Func kill()
	While 1
		If _ImageSearch("kill.bmp",1,$Null[0],$Null[1],50) Then ExitLoop
		Sleep(250)
	WEnd
EndFunc

Mob_Click.rar

Skan: 

https://www.virustotal.com/pl/file/b42eb8c45bf5e8ac0e85c3770e4484f8c4ecb12c9c9630a3ec38f649a0031b06/analysis/1398294154/

Prosiłbym o pomoc w przerobieniu tego kodu tak żeby śmigał jak dziki :)

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

@ref

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Wiesz może jak podlatują te statki (załącz screenyshot'y). W polu na, którym ma operować bot podziel na pół i zmień kod, żeby operował na lewej i prawej połowie oddzielnie.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

To chyba by nic nie zmieniło... On po prostu wariuje przy paru statkach klika kazdego po kolei tak jakby nie zdążał wykryć zaznaczenia i przechodził od razu do nastepnego.

@update

Bawiłem się z pamięcią i działało nawet ładnie odczytywałem z adresu czy mamy zaznaczonego alienka jak tak czekał na odznaczenie w tym przypadku śmierć... zaczęły się schody bo po restarcie przeglądarki okazało się że adres się zmienia... Więc pozostaje dalej imagesearch,,, pomoże ktoś?

Opublikowano

@ref? :O

Opublikowano

daj większego sleepa w while 1 imagesearch wend

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...