Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Pals

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanko, są tutaj jakieś osoby które grają w tą oto gierkę wymienioną wyżej ? Jestem ciekaw czy ktoś w ogóle pyka w nią :D.

Opublikowano

Raczej wątpię,bo gry od firmy r2games wszystkie polegają na tym samym. Najpierw ciekawie do pewnego poziomu,później wchodzisz raz dziennie na 15 minut bo nic więcej do roboty nie ma.Chyba że załadujesz w isa,to możesz dalej siedzieć całymi dniami.

579571423327107377857.png

Opublikowano

W tym rzecz ze w tej grze chodzi bardziej o eventy niz wlasnie wchodze raz na 15min :) i w ogole sa eventy i dostajesz rzeczy ktore sa przydatne, osobiscie na s128 wydalem $5 i jestem top10 i tak sie utrzymuje juz od dobrego miesiaca prawie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram. Jak chcesz zapraszam na serwer 106, 110, 114. Ja gram na 106 ale teraz te 3 serwery które podałem są połączone w jeden serwer. Kaskadowiec to co napisałem, że potem tylko wchodzi się na 15 minut to nie prawda. Przecież są eventy. Ogólnie to się w koło powtarza ale gra naprawdę dobra. Ale czasem są fajne akcje nawet co kilka dni i trwają od 3 do 7 dni.

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...