Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta

Black*Machine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ticketa wysłałem 17 kwi 17:35 i jeszcze nie dostałem odpowiedzi na temat Konto::Odzyskiwanie konta.

Według mnie powinno się potwierdzać emailem przy zmianie hasła i emaila. Bo taki system jaki jest to boli głowa. W innych grach jest tak jak opisałem wyżej a tu taka paranoja.

Ile czekaliście na odzyskiwaniu kont?

Pozdrawiam

Opublikowano

Mają mnóstwo spraw do rozpatrzenia po świętach. Najczęściej podpisują po 5 dniach.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja swoje konto odzyskalem w 4 godziny ;) Mialem Farta.

@edit

2 godziny odpisywal, w nastepne 2 godziny odyzkal mi konto-po 4 godzinach dostalem Link ze zmiana Hasla.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zawsze wysyłaj do angielskiego supportu, im "Zalezy* a polski support boi sie że cos spier&^ i będzie na nich..

Śmieszne, w polskim suppie odzyskałem konto w 3 godziny. 

@Edit: Tak samo jak w polskim suppie zwracałem champy po reworku itd. Przeważnie odpisywali w 6 godzin.

3431810405.png

Opublikowano

Mam wysłać do nich kolejnego ticketa czy czekać ?

Bo konto dostał NOOB który feeduje a jak zacznie grać rankedy to z bronzu będę musiał wychodzić to tyle gier ...

Możesz napisać do angielskiego, ale poczekałbym, aż odpowiedzą na ten temat, który napisałeś wcześniej. Bądź cierpliwy.

8372383248.png
Opublikowano

Witam

Ticketa wysłałem 17 kwi 17:35 i jeszcze nie dostałem odpowiedzi na temat Konto::Odzyskiwanie konta.

Według mnie powinno się potwierdzać emailem przy zmianie hasła i emaila. Bo taki system jaki jest to boli głowa. W innych grach jest tak jak opisałem wyżej a tu taka paranoja.

Ile czekaliście na odzyskiwaniu kont?

Pozdrawiam

Wiesz, że jest taka opcja ?.. Przy zmianie hasla,emaila trzeba podac kod z twojego emaila. Opcje uruchamiasz w konto-ochrona konta na stronie głownej lola.Dodatkowo za uruchomienie opcji dostajesz boosta na 4 winy. Moje hasło zna kilka osób ale nie martwie sie o to bo nie ma szans zebym stracil konto ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...