Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soldier Front 2

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym nie powiedział ze podróba 

w skilla moze grać każdy w soldier tylko usa ale jest myk zeby grac 

różni sie tym ze w soldier masz sporo broń masz ulepszenia broń ja osobiście widzialem na max 4 przy zwykłej broń można kupic kapsuły za SP ( waluta w grze nie za kase realną ) ale są tez za kase realną sporo map są też mapy tylko dla snajperów co jest fajne 

ja osobiście bardziej polecam Soldier Front2 niż skilla z tego powodu ze to jest praktycznie to samo z grafiki i wgl ale mniej hackerów tylko ta wada ze mało ludzi z naszego kraju 

Opublikowano

1. Skill nasz [czyli europejski] jest gorszym odzwierciedleniem soldier frontu 2 

2. Różnią się na pewno broniami ktore mozna wygrac z kapsuł za sp, są modyfikacje broni [np. zeby do broni k2 kupic celownik potrzeba na niej zarobic 1.000.000 expa], eventami ktore zmieniaja sie co tydzien [w poniedziałek] czyli ze co tydzien sa nowe eventy z ktorych czesto mozna wygrac kapsuly, na soldier froncie jest tez mnie cheaterow, różni je tez to ze wraz z poziomami odblokowujemy nowe bronie,

najwazniejsza rzecz w soldier fronta nie da sie grac bez amerykanskiego ip ale jest jeden program dzieki ktoremu mozna to oszukac i na okreslony czas [do momentu wylaczenia programu] zrobic amerykanskie ip

3. Wg mnie lepszy soldier front bo przede wszystkim jest mniej cheaterow

Opublikowano

1. Skill nasz [czyli europejski] jest gorszym odzwierciedleniem soldier frontu 2 

2. Różnią się na pewno broniami ktore mozna wygrac z kapsuł za sp, są modyfikacje broni [np. zeby do broni k2 kupic celownik potrzeba na niej zarobic 1.000.000 expa], eventami ktore zmieniaja sie co tydzien [w poniedziałek] czyli ze co tydzien sa nowe eventy z ktorych czesto mozna wygrac kapsuly, na soldier froncie jest tez mnie cheaterow, różni je tez to ze wraz z poziomami odblokowujemy nowe bronie,

najwazniejsza rzecz w soldier fronta nie da sie grac bez amerykanskiego ip ale jest jeden program dzieki ktoremu mozna to oszukac i na okreslony czas [do momentu wylaczenia programu] zrobic amerykanskie ip

różni sie tym ze w soldier masz sporo broń masz ulepszenia broń ja osobiście widzialem na max 4 przy zwykłej broń można kupic kapsuły za SP ( waluta w grze nie za kase realną ) ale są tez za kase realną sporo map są też mapy tylko dla snajperów co jest fajne 

ja osobiście bardziej polecam Soldier Front2 niż skilla z tego powodu ze to jest praktycznie to samo z grafiki i wgl ale mniej hackerów tylko ta wada ze mało ludzi z naszego kraju 

A jest jakiś poradnik by móc zagrać w Soldier Front 2?

Bo chce z kumplami pograć a nie wiemy jak.

PS.Macie like ;)

Opublikowano

Wystarczy pobrać Hotspot Shield by zmienić ip na usa 

Warto mieś np ts3 zeby sprawdzic czy nam sie zmienilo ip 

A jest jakiś poradnik by móc zagrać w Soldier Front 2?

Bo chce z kumplami pograć a nie wiemy jak.

PS.Macie like ;)

jak chcesz to ci pomoge napisz mi tu czy na gg 15933897

Można grać bez żadnej zmiany IP, wczoraj ustawiłem pobieranie a dziś już gram na polskim IP, bez kombinowania, ktoś plotką rzucił.

@EDIT2 Na steam nie można tylko pobrać.

Opublikowano

Można grać bez żadnej zmiany IP, wczoraj ustawiłem pobieranie a dziś już gram na polskim IP, bez kombinowania, ktoś plotką rzucił.

@EDIT2 Na steam nie można tylko pobrać.

o.O

Jakim prawem?

Ja mając polskie IP nie mogłem grać a po zmianie tak...

Soldier Front 2 nie jest na steam (wpisuje i nic nie znajduje)

Opublikowano

o.O

Jakim prawem?

Ja mając polskie IP nie mogłem grać a po zmianie tak...

Soldier Front 2 nie jest na steam (wpisuje i nic nie znajduje)

A jednak za drugim razem już nie idzie z polskiego IP...

Na steam jest:

http://steamcommunity.com/app/239660?l=polish

Tylko nie widać w aplikacji, bo nie jest dostępne dla naszego regionu:

https://www.google.pl/search?q=solider+front+2+steam&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=ZghdU5yrHeWI8Qf_84DQDQ
Opublikowano

Usa blokuje nam gre nie tylko w skillu ale i w innych grach np Crossfire. Ale np Wielka Brytania w grach fps jest traktowana jak usa i mogą sobie grać wszędzie ;/

USA może grać w nasze gry bez problemu ... !!%!%)%_!#)^_!^

Opublikowano

Usa blokuje nam gre nie tylko w skillu ale i w innych grach np Crossfire. Ale np Wielka Brytania w grach fps jest traktowana jak usa i mogą sobie grać wszędzie ;/

USA może grać w nasze gry bez problemu ... !!%!%)%_!#)^_!^

Raczej dlatego że mają podpisaną umowę z innymi wydawcami, pewnie USA nie może grać u nas, po za tym odradzam grę Solider Front, dlaczego? Mniej broni, blokada każda broń na inny lv, lagi, ogólnie rzecz biorąc jedynym plusem tej gry są nowe mapy, które zapewne będą wprowadzone u nas no i eventy.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...