Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie ustawienia graficzne i rozdzielczość?

Popatrz w ustawieniach może coś trzeba zmienić. Ja tego gówna do wakacji nie odpalam (a jeśli nie naprawią to i do 2015).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gram narazie na najniższych, tylko z antyliasingiem post: niska, jakość siatki na ultra, rozdzielczość full hd.

Oj wątpie, żeby cos do wakacji zmienili ;/

Opublikowano

na co wam ludzie ultra ustawienia ? nie mogę pojąć ? w tej grze czy też takich grach liczy się szybkość , duża liczba klatek i mały ping - jak chcesz pooglądać widoki to zainstaluj Skyrim albo Crysis'a

Opublikowano

na co wam ludzie ultra ustawienia ? nie mogę pojąć ? w tej grze czy też takich grach liczy się szybkość , duża liczba klatek i mały ping - jak chcesz pooglądać widoki to zainstaluj Skyrim albo Crysis'a

Kto tu mówi o ultra ustawieniach przepraszam?

Opublikowano

Napisał wyraźnie, że gra na najniższych a tylko siatkę na ultra ma, co pomaga przy spotowaniu itp. Niektórzy zbyt szybko czytają i widzą chyba tylko niektóre słowa.

Nawet jakby miał ultra, jeśli tak woli, to jego sprawa. Ja gram na niskich, bo mi to nie robi różnicy czy niskie/wysokie czy ultra, tylko tą siatkę mam na ultra, a przy tym ustawieniu, mogę ustawić wentylatorki na karcie graficznej na 40% obrotów a nie 50%, jest ciszej a temp nie przekracza 55 stopni.

Tylko celownik masz taki, czy coś jeszcze? Nie wiem dokładnie czym to może być spowodowane, jednak musiałbyś popróbować ze zmianami ustawień, ew. pokombinuj z configiem. Możesz na forum Battlelog'a znaleźć config i go zastąpić, może coś pomoże. Jakbyś chciał przywrócić, wystarczy usunąć plik, ew. stworzyć pusty txt o nazwie config.cfg.  

Tutaj link do tematu, w pierwszym poście, przy Edit 3 w punkcie 2 jest link do configu. Wolę podać link do tematu na BL niż bezpośredni link.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/forum/threadview/2955064768854341260/

No i popróbuj z różnymi ustawieniami graficznymi, głównie z tymi powodującymi wygładzanie, możesz także użyć BF4 Settings Editor.

Opublikowano

Mam to tylko przy celowniku, nie ruzumiem, dlaczego inni jak grają, ustawiają standardowo niskie/wysokie itp, i nie mają takiego rozmycia... a ja mam od początku.

Opublikowano

ref

ej, teraz zauważyłem, że jak trzymam celownik na oku, to z rozmazanego robi się ostry i na odwrót, nie mam tak, że jest cały czas rozmazany ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...