Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaką postacią wyjść z silver'a 1?

heedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postacią wyjść z silver'a 1?

Maiłem 80+pkt spadłem do 0 przegrałem 7 gier takie trolle że się nei da grać, może mi polecicie jakąś postać żeby wyjść szybko?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Weź postać którą potrafisz grać i przede wszystkim nie pozwól drużynie na troll i flame tzn. jeżeli tak się dzieje próbuj to naprawić.Powinno wystarczyć do wyjścia; ).

Opublikowano

Weź postać którą potrafisz grać i przede wszystkim nie pozwól drużynie na troll i flame tzn. jeżeli tak się dzieje próbuj to naprawić.Powinno wystarczyć do wyjścia; ).

10min Bot po 0/5 top tak samo i nie pozwól na trolla.... taaak bardzo

Jeszcze trynda który mówi że nie będzie gankował bo musi farmić bo innaczej tego nie wygramy nigdzie nie był przez 25minut potem suredner ...

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Graj postacią, którą najlepiej Ci idzie. Proste.

Nawet nie trzeba patrzeć na mete.

@zobacz mój post.

Gram tym czym mi najlepiej idzie i wygrywam mida ale każda linia pada.

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Zdecydowanie master, ja nim grać nie umiem a obecnie 7:0

Farmisz się do ff, botrka i yomuuu i w tfie eliminujesz na spokojnie carrych.

Opublikowano

To zależy od twojego gustu. Graj tym na czym czujesz się pewnie. Nigdy nie zmieniaj postaci co rankeda. Widzisz fiore - a pickne sobie jaxa, co z tego ze gralem nim 3 razy. Kiedyś tak robiłem i jakoś kolorowo nie było. Graj najlepiej jakimś champem z mety na którego granie sprawia ludziom z silvera problem, dajmy na to eve lub Master Yi w jungli. w obecnym patchu z tą nową flarą jest op.

Opublikowano

Graj na midzie tf'em albo jungle heca tymi postaciami masz dostęp prawie na całej mapie jak np top nie radzi to tam lecisz z ulti tf albo speedem heca nie jest to trudne ja tak  wlasnie wychodzilem z silvera, czesto tez akali gralem ale to juz duo jezeli byles pewny ze przynajmniej 1 linia ogarnia :)

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

nie graj postaciami typu diana,ciezko wycarrowac,bo jak spalisz 2x ulta na 1 kolesia(nawet jak jest to adc i go ubijesz) to twoj team nic nie zrobi. grja postaciami dobrymi w obecnej mecie - zed/jax/wukong/syndra/morgana/shyvanna/xin/master , ktore bazuja na aa/spamie skilli i ciagle moga walczyc. napewno latwiej wyjdziesz

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...