Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch mana tank

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne troll temat, bo jakiś wylot tych tematów o Twitchu ;o

@topic

Nie nadaję się, on na razie jest ok jako ADC no i sytuacyjnie jungla. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Imo nadaje się. Dzięki przelicznikowi z many do AA 1.0  (taki ukryty pasyw, ile many tyle ad) jest poprostu pro, ostatnio grałem tak na dżungli to wykerowałem się do bronzu3

Build (w kolejności): warmorg, warmorg, manuramana (takie gówno co daje ad i mane, nwm jak sie pisze), manuramana, warmorg, buty joanki (żeby mieć mniejsze cd z W, wtedy nikt nam nie ucieknie,  taki slow rze klenkajcie narody)  

Naprawde plecam, Magda Gessler

Opublikowano

Imo nadaje się. Dzięki przelicznikowi z many do AA 1.0  (taki ukryty pasyw, ile many tyle ad) jest poprostu pro, ostatnio grałem tak na dżungli to wykerowałem się do bronzu3

Build (w kolejności): warmorg, warmorg, manuramana (takie gówno co daje ad i mane, nwm jak sie pisze), manuramana, warmorg, buty joanki (żeby mieć mniejsze cd z W, wtedy nikt nam nie ucieknie,  taki slow rze klenkajcie narody)  

Naprawde plecam, Magda Gessler

Dzieki przynajmniej jedna normalna wypowiedz zaraz wyproboje na rankedzie a gdzie najlepiej mid top bot czy jungle

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dzieki przynajmniej jedna normalna wypowiedz zaraz wyproboje na rankedzie a gdzie najlepiej mid top bot czy jungle

Na chuj ten Troll :D ?

@ antywarn

Twitch, nie jest dobrym Tankiem, zdecydowanie lepiej sie idzie nim Adc, wlasnie gram Rankeda Twitchem na Adc, bo wiem, ze lepiej go nie robic pod Tanka >.<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

No ja na dżungli najczensciej gram bo jak masz te joańskie buty to slow cały czas prawie no i nikt ci nie ucieknie 

I nie słuchaj reszty to pewnie takie typowe bronziaki kturzy graja ciagle tym co na LCSach, a tamci z tych LCS wogule sie nie znaja :/

Na chuj ten Troll :D ?

Tutaj mamy wlasnie przyklad takiego typowego bronziaka

Opublikowano

Wykrerował się do bronze3. Hehe no i raczej tyle w temacie znajomości gry tego pana.

Moim zdaniem kompletnie się nie nadaje. Jak troll pick i troll game można zagrać, ale jak sie chce coś wbić na silverze, to raczej o tym buildzie można zapomnieć. 

Opublikowano

Proszę nawet nie wkurwiaj ludzi. Pickajac ywiycha na inna linie oprosz ADC skazujesz się na lose. Tym bardziej bez testowania na normalach

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Wtf jaki twitch mana tank, on sie nadaje tylko pod true dmg penetration albo magic penetration, pod żadnym pozorem nie budujcie na niego AD, przecież jego cooldowny skalują się z AP, taki hidden passive

@AntyWarn yyyy nie budujcie go pod mana tamka tylko pod adc jungla, dobre ganki z Q

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...