Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giveaway kodów do Curse Voice

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiasz na nim z pozostałymi i pokazuje ci kto mowi przy ikonkach postaci, pokazane co ile kto ma ulta, timer:>.Tyle wiem, może coś jeszcze ;p.

Opublikowano

O chłopie wielkie dzięki.. Zawsze chciałem kodzik załapać.

Kod oczywiście działa. - Korzystajcie bo zostało z 400.

Gdzie Ci dali ten klucz?

lucyfergif.gif

Opublikowano

gdzie mi dadzą ten klucz?

Na E-Mail, tak było kiedy był giveaway na Lee Sina. Teraz zapewne znów tak będzie. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Troszeczkę nie kumam dlaczego bierzecie te kody skoro i tak za nie całe 2 tygodnie będzie to za free, wczesny dostęp niewiele da, bo o ile pamiętam to Razer miał bardzo podobny program dzięki któremu można było komunikować się głosowo, a co do timerów, cóż, jest jeszcze MK Jogo który także spełnia to zadanie nawet lepiej.

Opublikowano

@Jeesup Ja biorę klucze ,bo rozmawiam z kumplem na skype ,który obciąża mocno kompa. Czytałem ,że to nie aż tak bardzo w dodatku są timery + czas za ile czasu sojusznicy będą mieli ulta dla mnie to idealne to będzie dzisiaj jak i za 2 tygodnie.

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

No nie, przed chwilą wszedłem na to, wzialem kod byl jakis link, nie wiedzialem co z tym zrobic, potem usunelem historie, nagle ogarnalem a tam juz kodow nie ma :C

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Ja wcisnąłem jak było 1400 kluczy i po 50 minutach przyszło krótko, że mam się pierdolić bo kluczy nie ma i chuj. Phiii tylko Lee sina udało mi się kiedyś stamtąd zgarnąć a teraz kappa.

Opublikowano

Ja wcisnąłem jak było 1400 kluczy i po 50 minutach przyszło krótko, że mam się pierdolić bo kluczy nie ma i chuj. Phiii tylko Lee sina udało mi się kiedyś stamtąd zgarnąć a teraz kappa.

Zjebałeś xD Trzeba było wcisnąć refresha po 5 minutach jak napisało, że jesteś w kolejce. Napisało od razu, że kod został wysłany na maila. Na alienware coś zjebali i żeby dało ci kod, musisz refreshować parę razy.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...