Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przeż internet

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem to taki że mam internet chyba kupiony w tesco za 2zł ojciec mi pieprzy że niby ma 100 mb/s a gdy coś ściągam pisze mi ze max bierze 2.5 mb i ten intenet też jest taki że może dobrze działać przeż 15 min a po tych 15 mi można powiedzieć że się jagby rozłączył ale po chwili się naprawi i przeż to ze mam taki internet czasami mam problemy z lolem . Kiedy przechodze w te okienko gdzie się ładuje gra to czasami przeż mój internet się wyłącza i wyskakuje ze błąd i odnów połączenie a gdy odnawiam połączenie to czasami się uda i mogę grać ale kiedy drugi raz wyszkoczy błąd z połączeniem to znowu odnawiam ale za trzecim razem i w góre się uda połączyć i się pokazuje okienko gdzie jest normalnie mecz i te inne to nie mogę grać bo wyskakuje mi okienko z napisem „Zsostałeś rozłączony z aplikacją bo byłeś zbyt długo afk” i następne razy gdy chce włączyć mecz to wyskakuje mi cały czas to okienko z tym AFK i moje pytanie czy da się coś zrobić by takie okienko o tym AFK nie wyskakiwało i zeby mógł normalnie grać . Aha zapomniałem doać że zawsze gdy jestem rozłączony od meczu to oczywiście dostaje bana ze opóściłem mecz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...