Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpalić boxybotpb?

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w tytule jak go odpalic klikam start po zaznaczeniu a wyskakuje mi komunikat can't find minimap . A vbot po jakichs 10 minutach wylacza sie z bledem

Opublikowano

@topic mam podobny problemik co kolega wyżej odpalam grę na fullscreen i odpalam bota i wyskakuje mi "run game in fullscreen mode"

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Ale nie dziala :)

Zaznaczam wszystko w lewym okienku od boxow opocz kill npc wpisuje predkosc statku klikam trojkacic od zbierania boxow i ciagle wyswietla can't find minimap to co mam zrobic...? vbot albo mi swiruje i nie zbiera leci do portali albo po 15 minutach sie wylacza jprdl..

Opublikowano

vbot albo mi swiruje i nie zbiera leci do portali albo po 15 minutach sie wylacza jprdl..

Jeżeli leci od razu na portal to na 100% nie masz HP i shield w formie pasków. Bot wtedy nie widzi ani jednej kreski HP ani shielda i myśli, że masz prawie 0 HP i 0 osłon, więc leci na portal. Przed użyciem bota polecam przeczytać instrukcję...

Opublikowano

Jeżeli leci od razu na portal to na 100% nie masz HP i shield w formie pasków. Bot wtedy nie widzi ani jednej kreski HP ani shielda i myśli, że masz prawie 0 HP i 0 osłon, więc leci na portal. Przed użyciem bota polecam przeczytać instrukcję...

Akurat kolezko przeczytalem i robilem wszystko jak w instrukcji wiec sie nie wymadrzaj :>

Opublikowano

widows 7 wylaczylem antywira a i tak nie dziala

A i dodam ze na Cz3 zalozylem konto mam piranhe 430 speeda i lata tylko w malym obrebie mapki nie po calej co poprzestawiac mam ?

Jutro stawiam ta piranhe na x-1 na 7 godzin zobaczymy ile urki i kredkow wpadnie :). Jak wbije na niej venge full speed + jakies zlotka to polece na 4-1 i tam bede ustawial jak wam tak pieknie hajsy leca tam :)

Opublikowano

Ale niestety nie dziala, tam wyzej masz filmik jak odpalam bota

Aa i jeszcze bo mam w domu laptopa i stacjonarke do gier a nie chce na niej odpalac bota na 7-8 godz bo za prad zaplace 200zl. Jak zrobic aby bot dzialal na necie bezprzewodowym bo jak wlaczam vbota to jest ze nie jestem podlaczony do neta ;p

Opublikowano

Wlaczam go na mozzili lub chromach zaznaczam wszystko co trzeba loguje sie na mape klikam trojkacic obok zbierania boxow a na okienku wyswietla mi sie can't find minimap (window) nie mam zadnego przycisku do zaznaczenia mapki nic nie wyskakuje co mam zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...