Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa obudowa

PiesekLeszek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiejś obudowy która zmieści wysokie chłodzenie i szeroką kartę graficzną.

Szukam obudowy jak najtańszej która nie jest piecykiem i jest wystarczająco duża. Im taniej tym lepiej nie wiem ile max. zł nie pytajcie o to, na być jak najtaniej.
Myślę nad Brutusem lub Z1, ale czy zmieszczą?
Chłodzenie to SilentiumPC Fortis HE1225

Grafika to R9 270, jeszcze jej nie mam i myślę żeby wziąć 270x czy lepiej bez X i podkręcić?

60vprg.png

Opublikowano

Osobiście mam SilentiumPC Brutus 410. Bardzo fajne. R9 się tam zmieści, a SilentiumPC HE1225 jest na styk, sam mam. Obudowę da się zamknąć bez problemu ;)

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

"mój"

CPU: Althon II x4 640

RAM: Kingstone HyperX 8gb

MoBo: Ga-MA770T-UD3

Przyszły zasilacz: Deus M1 550W
Przyszła karta graf.: R9 270
cooler CPU: Fortis HE1225

z11.. wole tego brutusa 410, tańszy ;d a propo, może mi ktoś wysłać linka bo nie mogę znaleźć na techplanet morele itp.

60vprg.png

Opublikowano

Właśnie też myślałem nad Z1... ale czy na pewno zmieści większe coolery? W przyszłości (ale to już dalekiej) mam zamiar przejść na intela i dokupić cooler pokroju silver arrow ;d

60vprg.png

Opublikowano

Nie bierz z11, to nie buda tylko wiertarka. Wibracje przesiąkają przez nią jak chcą.

Ta 200R może i nie ma diod i wygląda jak czołg ale bynajmniej jakoś emituje te wibracje ;_; .

graphic.png
Opublikowano

Padło na Z1 bo 200R za droga... cóż najwyżej jak będę zmieniał sie na intela znowu kupie inną bude ;d

Teraz małe pytanko żeby nie spamić tematami.

Co lepiej kupić? R9 270 czy R9 270x? Mi sie wydaje że 270 i podkręcić, podobno wtedy jest jak 270x to prawda?

60vprg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...