Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój level na globalu, jaki miałeś?

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie.

Jaki największy lv wbiliście na globalu? jakie lv buffy dropy itd?

Ja dwa lata temu jak jeszcze grałem( zamierzam wrócić na tbd ) miałem 83 Mentala ( do tej pory go mam ale bez eq,no prawie stalka +9 która dostałem niedawno od koleżanki, teraz taka warta z 70kk.... i 682kk ) VisTer1996

buffa 61lv,drop 43lv menta,35 z bojem,15lv do m1,84 daggera<bez eq> i to raczej wszystko.

Nadal to mam ale jak widze te postacie to .... wole zaczac od nowa a postacie maja dla mnie wartosc sentymentalna

Opublikowano

Body 54 lvl skille aura P, berek i wir G. Fms+9 sr 41 łuska+8 2 k hp i 15 miecze +kd speed i uchylenia+4 ebo+9 10 lud żelak+9 czysty i reszta biżu z 1,5/2 k hp.Ostatni raz odwiedzana 2 lata temu, utworzenie postaci bez IS 4 lata. Oczywiscie z pomocą kumpla :)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

99 body

Chillaaaaaaaaaaaaaaa

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

gram w metina od 2008r miałem wiele kont ale z jednego jestem najbardziej dumny szaman healer 97lvl na obsydianie wszystkie skile na P konto nadal mam lecz bez eq bo była taka sytuacja że expilem przez kilku łączników kolegę i używałem do tego pelerynek i ktoś to nagrał ze strachu w pośpiechu zrobiłem nowe konto wszystko na nie przerzuciłem i przestałem grać na około 2tygodnie gdy wróciłem okazało się że bana nie dostałem a pasów do tamtego konta nie pamiętam tak samo jak emaila :-) to się nazywa pech teraz mam 45 mentalem na Samosie Nick StiwenCSW Silne P i Duchowe m7 oraz sure wp 22lvl na tbd którą będę expic do 35lvla będę robił boja i wybijał czarowane ostrze na G

Bywalec
Opublikowano

78 mental na Etolin, ale bez eq bo sprzedałem z inna postacia wiec od czasu do czasu pogrywam na PL

.

Opublikowano

33 lvl :PPPP jestem koksem wole normalne gry typu Aion,WoW ale niestety was przerasta logika takich rzeczy jak craft czy questy. 

Opublikowano

61 lvl na serwerze Astral. 
Wojownik Mental. 
Silne G1
Duchowe G4.

Zrobiłem pierwszą Igłę na +9 na całym astralu. 
Znajdę ss'a to wrzucę :)

Pomogłem ? Weź daj + , Ciebie to kosztuje 1 kliknięcie, a mi daje to murowane 5 minut uśmiechu. :)

Opublikowano

Z postaci które mi zostały to: WP 103,WP 90, Body 90, WP 75, Smok 75, Heler 71, Archer 70, reszta nieistotna.

Sprzedałem do tej pory 2x Dagger 90lvl i Helera 75lvl.

Feniks/Samos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...