Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań.

wars1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko niektóre czołgi mają magazynek. Przykładem takiego czołgu jest T-50 lub pz. 1c.

Opublikowano

Mapki są zależne od typu bitwy ? Np. historyczna itd. 

W bitach historycznych masz do wyboru trzy mapy i na tych grasz.

W bitwach losowych samo losuje Ci mapy.

Opublikowano

A jak wg rozpoznać które działo (w badaniach) ma magazynek automatyczny ? 

Ma taki znaczek, który przypomina magazynek. Do tego w informacjach o lufie pisze.

Opublikowano

No ok a jak już to zbadam to muszę coś jeszcze dokupywać czy po zbadaniu automatycznie mam to zamontowane ?

Musisz je zakupić. Jeżeli zakupisz przez okno badań lub ekran główny garażu (tam nad wyborem pojazdu) po zakupie automatycznie ci zakłada działo.
Opublikowano

No ale tak jak Juri powyżej wspomniał nie wszystkie czołgi mają magazynki.Teraz posiadam M2 Medium i rozkminiałem czy jest tu automatyczny magazynek czy go nie ma,ale zbadałem go i kupiłem przez okno badań i żadnej zmiany :( 

Opublikowano

No ok a jak już to zbadam to muszę coś jeszcze dokupywać czy po zbadaniu automatycznie mam to zamontowane ? 

Musisz mieć odpowiedni udźwig (po zbadaniu gąsienic zazwyczaj wystarcza) i jak powiedział marvelus trzeba kupić. Wtedy automatycznie się zamontuje.

No ale tak jak Juri powyżej wspomniał nie wszystkie czołgi mają magazynki.Teraz posiadam M2 Medium i rozkminiałem czy jest tu automatyczny magazynek czy go nie ma,ale zbadałem go i kupiłem przez okno badań i żadnej zmiany :(

Najwyraźniej go nie zakupiłeś. Powinien być taki ptaszek ("\/") przy dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...