Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora oraz technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję technika który z edtytuje nam pliki i doda nowości oraz w razie czego naprawi błędy które będą pojawiały się na serwerze

122g22v.jpg

Miłą atmosferę
zaufanie
Współpracę
30% zysku z Is
Dobry kontakt

25iogv5.jpg

Solidnie wykonanej pracy
Chęci do pracy
Dobrego kontaktu
Zaufania
Współpracy

Poszukujemy również sponsora który da nam dobrą maszynę oraz stronę główną

122g22v.jpg

70% zysku z IS
współpracy
dobrego kontaktu
zaufania

25iogv5.jpg

Dobrej maszyny
Strony głównej
zaufania
współpracy
dobrego kontaktu

Prosimy o pisanie pod tematem  nr gg lub można zwracać się bezpośrednio do mnie nr gg :  50255919

Opublikowano

Nie jesteś zainteresowany to głupio nie komentuj... Pliki robimy lecz kolega który nam pomagał zrezygnował i potrzebujemy drugiej osoby do pomocy, a nie wydaje mi się aby kasa mnie interesowała skoro 30% dla technika a 70% dla sponsora = 100% więc trudno aby było coś dla mnie. A sponsor? Potrzebujemy aby dał nam stronę i dobrą maszynę. Nas kasa nie interesuje chcemy mieć po prostu własny serwer :)

Głupich komentarzy nie potrzebuję... bo zazwyczaj najłatwiej skomentować ale pomóc ciężko, bo widzę każdy komentujący to "fachowiec... "

Może własny serwer dla rangi :)
Pieniążki ah te pieniążki...

dokładnie... jak patrzy się na kasę to źle , my jej nie potrzebujemy z serwera to też źle ... taka mentalność ludzi

Opublikowano

Jeżeli liczycie na innych, żeby wam kupili maszynę i robili poprawki itd, a chcecie serwer dla zabawy, to raczej nie można tutaj czegoś dobrego wróżyć, poza tym szukacie naiwniaków co zrobią all za was a wy będziecie się szczycić rangą gm;p

post-1150523-0-47880400-1398696109_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...