Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tu począć ?

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś mój tata moją mame wyzywał, że niby się za kimś ogloda, że ktoś w pracy ją szczypie i dlatego ma takie sińce (ze niby ma jakigos goscia) ale ona nie ma i moj tata ją ciagle wyzywa i wojna w domu heh.

Jak to uspokoić ? Moja mama nic ani nokogo nie ma, więc proszę o porady.

Co mam robić ? Myslałem, że jak bede chciał popełnic samobójstwo i oni zobacza ze chce sie zabic to im powiem, że to przez nich itp.

CO myśliscie > LIke Daje. Sry za orto z tableta pisze

powiedz im aby wzieli ten tablet i odtworzyli historię xD

tak naprawdę jeśli to aż takie wojny to zdobądź jedną pałę w szkole i powiedź że to przez te ciągłe wojny w domu.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Oj te dzieciaczki.. nie wiem czego oni oszukują. Myślisz ze ktoś jest na tyle głupi i nabierze się na takie gówno?

#offwarn idź ich utop. 

Opublikowano

Ten typek to jakis marny troll, probuje byc na sile smieszny albo trafic na mistrzow, sam nie wiem.

Jego wczorajszy temat :

Cześc, mam taką kolezankę, ma 15 lat. Zawsze była Normalna, a dziś na Fejsbuku z jej konta, albo ona, albo ktos inny  pisał ciągle coś takiego:

"Lubie W Dupe, wbijaj do mnie" Co o tym myślec, jak ją spytac czy to ona pisala, czy kto inny ??

Ja pier..., napisała mi, że to jej Brat młodszy ...

K... ! Czemu to życie jest, aż tak brutalne ?
Pier..., nie porucham  :(

Można zamknąc.

Wulgi zamienilem na trzykropek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...