Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co poradzic na instalockerów?

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już 3 grę z rzędu jest taka sytuacja, że mimo iż ja piszę np. mid to ktoś odrazu lockuje np. ziggsa i pisze mid or feed( i tak jak się wepcha to przeważnie feeduje). Ostatnio zaczynam mieć to w "dupie" i grać duo mid,top, ale zauważyłem, że przez to często przegrywam. Co na to poradzić? Dawać tym "noobom" linie czy ich ignorować i iść tam gdzie się zaklepało? (przeważnie na supporta, którego solo nie nawidze grać, 0 komunikacji). Oczywiście te sytuacje zdarzają się na normalach.

Opublikowano

Jak Zobaczysz Takich Trolli To Logaj Juz W Lobby Lepiej Stracic 3 Lp Niz 10-20

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Nic nie poradzisz, każdemu się taki zdarza.

Mi często pomaga taka zwrotka.

"Hello, respect the order of choice. Thanks."

Opublikowano

Jeśli tak jest na zwykłych normalach(nie draftach, rankedach) to możesz tylko pozabijać matki tym instalockerom.

Teraz na poważnie: Idź zawsze double linię, w końcu się nauczą:) Do tego bierz postacie, które mogą łatwo brać farmę(i najlepiej fragi), żeby trolle się nie wyfarmiły.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Co poradzisz? Nic nie poradzisz. 

Respect Pick Order.

Wchodzisz i pickujesz to co zostało. 

Jesteś 1-2 pickiem to pickuj co chcesz. 

Jak ostatnim to pickuj co zostało. Innego wyboru nie masz.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Pick order juz nie działa, riot sam pisał ze teraz to jest randomowe.

Pisz ze to twój smurf

Pisz MID or Feed

Pisz MID or afk

Graj 2 mody

Miej wyjebane na innych

Opublikowano

Dlaczego przejmujesz się normalami ? Jak chcesz mieć jakiś poziom to graj rankedy, tylko nie pisz "w niskich dywizjach jest tak samo" - musisz przez to przejść jak każdy gracz.

Ja sam jak gram normala to prawdopodobnie tylko dlatego, że chcę sprawdzić jakąś nową postać, nowy build/masterki/runy, co kolwiek, więc biorę to co miałem ustalone przed meczem i gram, nie będę tryhardował normala ani grał na innych liniach bo wtedy to mija się z celem :P

Ale najlepszym dla Ciebie sposobem jesli chcesz tak grać te normale to jest dopasowanie się.. Zawsze zostanie Ci jakaś linia wolna :)

Opublikowano

jedyny sposob na to to granie w kreatorze druzyn :) nie wiadomo czy ci sie trafi troll,czy bedzie w przeciwnej druzynie. pozatym mowisz,ze musisz isc supp ... az tak wolno piszesz ze 4 linie zdaza napisac? jak ja gram to jungle rzadko ktos pisze

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...