Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta sa full hd + mod

kondi1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakieś gta sa full hd (np. grafika  z IV) + jakieś mody, na tuning, stunt itd itd

Chodzi mi o strone na której moge to pobrac, pobierałem juz pare paczek, ale brzydko to wyglada

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Opublikowano

nigdy nie zrobisz z GTA SA GTA IV, bo to całkiem inny silnik, inne biblioteki etc. etc.
musiałbyś po prostu mieć całkiem nową grę

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nigdy nie zrobisz z GTA SA GTA IV, bo to całkiem inny silnik, inne biblioteki etc. etc.

musiałbyś po prostu mieć całkiem nową grę

Eee nie.

Witam, jest jakieś gta sa full hd (np. grafika  z IV) + jakieś mody, na tuning, stunt itd itd

Chodzi mi o strone na której moge to pobrac, pobierałem juz pare paczek, ale brzydko to wyglada

SRT 1.6 Projetc Oblivion. I oczywiście to co robi piękno z GTA. czyli ENB series.

Patrz np na to.

Opublikowano

Eee nie.

Eeeeee tak?

Możesz mieć tekstury wyższej rozdzielczości, ale z kwadratu koła nie zrobisz. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Eeeeee tak?

Możesz mieć tekstury wyższej rozdzielczości, ale z kwadratu koła nie zrobisz. 

Otóż przy pomocy młotka zrobisz kwadrat z koła. Proszę cie. Co prawda. W życiu nie osiągnie takiego efektu co GTA IV. Ale teraz jest tyle tych modów, że da się to zrobić i być bardzo blisko tego efektu. Ale wtedy trzeba by mieć kompa z NASA. Bo żaden procek by tego nie uciągnął.

Opublikowano

być blisko wygrania w totka, to nie to samo co wygrać w totka.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Znalazłem 1 paczuszkę, grafika miodzio, samochody nawet lepjej wyglądają niż w gta 5 poważnie :P budynki epicko, tylko są takie minusy jak, ulica wygląda jak plac na targowisku, odgłosy silników,BMW ma głos jak chinol na 2 kółkach, a także pustynia która wygląda jak wielkie białe gó....

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...