Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadal banują za refferale?

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy dalej banują za refferale i tak to ścigają? Bo mam zamiar zapieprzyć sobie 100 refów przez allegro i nie wiem czy konta nie strace, bo tak mi wyjdzie taniej te 15k rp zgarnac. Prosiłbym o wypowiedzenie się tylko tych osób, które mają te 100 refferali i jak je zdobyli, realne zapraszanie znajomych, allegro, czy kupili na raz, czy po czasie, prosze o szczegółowe dane bo nei chciałbym stracić konta. Z góry dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli będziesz tworzyć konta z jednego IP to po jakimś czasie się skapną, więc najlepiej kupić proxy i na nich robić konta. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

a co masz na mysi mowiac to ? :D bo sam jestem ciekawy

Widać po IP więc ja np mam zmienne ^_^ i mnie nie złapią :P

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar kupić, to raczej nie.

Dlaczego?

Bo każdy kto sprzedaje reffy, powinien te reffy robić na kilku komputerach, innych sieciach i zmiennym IP.

Znam jedną taką osobę ale w związku z regulaminem, nie podam kontaktu >,<

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Jeśli każde konto będzie z innego IP wbijane to nic Ci raczej nie zrobią. Jeśli IP masz stałe to są programy do zmiany.

Jak Ciebie złapią to nie wiem czy jest ban. Ale podobno zabierają nagrody i masz zakaz na robienie refferali. Po prostu wykluczony zostajesz z tej opcji.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Pierdolą Ci wyżej a gówno wiedzą. Bana nie dostaniesz nigdy i chuj. Mogą Ci co najwyżej odebrać dożywotnio możliwosć tworzenia refów do Twojego konta (nie dostaniesz nagród) więc nie wiem po co się wypowiadają?  

Ja mam jakoś 80 refów po ~1.5 miesiąca botem do Soraki co jest średnim wynikiem dla mnie ale nadal się nie skapnęli i nie odebrali nic.

Piszcie do Chuddiniego jak chcecie reffy bo on tanio chyba robi ale nie jestem pewien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...