Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zostanę GM tylko i wyłącznie na serwerze dedykowanym. 6 letnie doświadczenie, znajomość gry, dojrzałość i umiejętność zarządzania rangą.

Proszę tylko o poważne oferty, nie przyjmuje ofert od typowych dzieci, i od "powstających" serwerów. Wszystkie inne informację na Gadu-Gadu.

GG: 49518863 - Proszę składać oferty

Nie spinam, jestem wyluzowany i spokojny, wprowadzam miłą atmosferę w internetach :)

Opublikowano

Witam.

Zostanę GM tylko i wyłącznie na serwerze dedykowanym. 6 letnie doświadczenie, znajomość gry, dojrzałość i umiejętność zarządzania rangą.

Proszę tylko o poważne oferty, nie przyjmuje ofert od typowych dzieci, i od "powstających" serwerów. Wszystkie inne informację na Gadu-Gadu.

GG: 49518863 - Proszę składać oferty

Na początek nie oczekuje zapłaty, możliwe że po jakimś czasie będę wymagał jakiś pieniędzy na konto bankowe. (nie jest to pewne). Nie spinam, jestem wyluzowany i spokojny, wprowadzam miłą atmosferę w internetach :)

chcesz GM tak o ni z gruchy ni z pietruchy a potem jeszcze hajs za to xD

no rozpierdalasz gościu.

2014-6 = 2008

Pierwsze privy w 2011 (chyba)

Czyli byłeś GM na PL tak?

Opublikowano

Jakbyś chciał wiedzieć to pierwsze prywatne serwery powstawały 2008-2009 roku :) Już nawet w 2007 roku (wtedy kiedy powstał globalny) były już pliki, tylko takie na których praktycznie nie opłacało się stawiać serwerów. Było tylko m1, bez handlarzy, mobków i miecz +1 i nic więcej :)

EDIT: W sumie to metin2 istnieje już od 2005 (wydanie Koreańskie) więc... Darwor, (czy jak to tam masz) podaje najważniejsze informację jakie potrzeba, nie wiem po co się rozpisywać? Może mam napisać do jakiej szkoły chodzę? Jak się uczę? Życiorys? Człowieku, jak ktoś jest zainteresowany moją ofertą to pisze, i dopytuje się szczegółowo, rozmawiamy, pośmiejemy się i wszystko na spokojnie... Zastanów się najpierw co piszesz, a dopiero później pisz.

Opublikowano

Jakbyś chciał wiedzieć to pierwsze prywatne serwery powstawały 2008-2009 roku :) Już nawet w 2007 roku (wtedy kiedy powstał globalny) były już pliki, tylko takie na których praktycznie nie opłacało się stawiać serwerów. Było tylko m1, bez handlarzy, mobków i miecz +1 i nic więcej :)

EDIT: W sumie to metin2 istnieje już od 2005 (wydanie Koreańskie) więc... Darwor, (czy jak to tam masz) podaje najważniejsze informację jakie potrzeba, nie wiem po co się rozpisywać? Może mam napisać do jakiej szkoły chodzę? Jak się uczę? Życiorys? Człowieku, jak ktoś jest zainteresowany moją ofertą to pisze, i dopytuje się szczegółowo, rozmawiamy, pośmiejemy się i wszystko na spokojnie... Zastanów się najpierw co piszesz, a dopiero później pisz.

I Ty na takich serwera byłeś GM?

Nie pierdol głupot ok?

Opublikowano

chcesz GM tak o ni z gruchy ni z pietruchy a potem jeszcze hajs za to xD

no rozpierdalasz gościu.

2014-6 = 2008

Pierwsze privy w 2011 (chyba)

Czyli byłeś GM na PL tak?

pierwszy polski dedyk powstał chyba w 2010 roku, wcześniej były hamachi i zagraniczne. :)

co do podania, nie polecam. "podanie" nieciekawe, nie zachęca do podjęcia współpracy i jeszcze kasę będziesz chciał za to, że polatasz sobie z znaczkiem nad głową i znając osoby, które w taki sposób reklamują swoją osobę nic nie będziesz robił? jak dla mnie - wygląda na to, że chcesz tylko szpanować znaczkiem i ewentualnie zgarnąć jeszcze za to kasę, dlatego nie polecam.

Opublikowano

Zanim wdasz się w dyskusję z mądrzejszym do Ciebie o wiele człowiekiem, zastanów się. 

P.S.

Żeby zarabiać trzeba się czymś znacznie wyróżniać, posiadać specyficzne podejście do drugiego człowieka. Zastanawiam się: czy jeżeli miałbyś Tu Admina, Darwor miałaby bana?

Podanie mnie powaliło... Tak spytam: ile masz lat? Jeżeli mam wywnioskować z tego co napisałeś, to daje Ci 12, nie więcej. Twoja interpunkcja i ortografia powala, słownictwo masz ubogie i powtarzasz słowa.

I jeszcze to ostatnie zdanie "Wprowadzam miłą atmosferę w internecie", no tu mnie powaliłeś kompletnie. Jakbym z Tobą rozmawiał i odpowiadałbyś mi w taki sposób, wkurzył byś mnie i innych.

Mimo to życzę Ci powodzenia i radzę trochę się pouczyć przed tak poważnym i odpowiedzialnym stanowiskiem.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie polecam

Nie polecasz bo co? Bo tak Ci się chce? Nigdy nie miałem z tobą do czynienia więc..

Co do reszty.. Podanie napisałem po to, żeby poinformować innych, że taki człowiek ja istnieje i szuka takiego stanowiska jak GameMaster a nie aby świeciło kolorkami i przedstawiało całe moje życie od góry do dołu.. Ktoś jest zainteresowany, zapraszam na GG, po krótkiej rozmowie przejdziemy do rozmowy głosowej, wszystko uzgodnimy.

Widzę, że są tu ludzie którzy od razu oceniają po zawartości tematu w którym ktoś przedstawia swoją propozycję.. Powodzenia życzę z takim podejściem :>

A ja zachęcam do skontaktowania się ze mną tak jak już napisałem powyżej.

EDIT: Nie polecasz, a spójrz na własne "zostanę GM" :>

http://www.mpcforum.pl/topic/1184108-zostane-gm-jak-najszybciej-na-hamahi-albo-dedyku/#entry10133152
Opublikowano

Z takim podaniem to tylko na serwery Hamachi się nadajesz.

Jeszcze te zdanie:

nie przyjmuje ofert od typowych dzieci, i od "powstających" serwerów.

A co Ty myślisz że ktoś przyjmie Cię na serwer typu Invoria, Dreikon, Balmora, Concordia ? czy inne stabilne serwery ?

Zaufanie osobie która nawet nie potrafi wypowiedzieć się w własnym " przedstawieniu Siebie " tak aby zrobić pierwsze wrażenie szuka czegoś porządnego.

No chłopie rozjebałeś na łopatki. Jeszcze chcesz na tym zarabiać ?  Weź przestań się ośmieszać bo tyle wystarczy.

Podsumowując jeżeli ktoś nie chce mieć przejebanego serwera przez takowego GM-a to odradzam w jakimkolwiek stopniu branie pod uwagę tego kandydata .

Opublikowano

Z takim podaniem to tylko na serwery Hamachi się nadajesz.

Jeszcze te zdanie:

A co Ty myślisz że ktoś przyjmie Cię na serwer typu Invoria, Dreikon, Balmora, Concordia ? czy inne stabilne serwery ?

Zaufanie osobie która nawet nie potrafi wypowiedzieć się w własnym " przedstawieniu Siebie " tak aby zrobić pierwsze wrażenie szuka czegoś porządnego.

No chłopie rozjebałeś na łopatki. Jeszcze chcesz na tym zarabiać ?  Weź przestań się ośmieszać bo tyle wystarczy.

Podsumowując jeżeli ktoś nie chce mieć przejebanego serwera przez takowego GM-a to odradzam w jakimkolwiek stopniu branie pod uwagę tego kandydata .

Wiesz co, nie będę rozmawiał na twoim bardzo niskim poziome. Chcesz harować i poświęcać większość swojego czasu za darmo? Weź w ogóle wyjdź.. Podanie nie musi być kolorowe i zapełnione informacjami o danym człowieku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...