Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki chcecie serwer 300 SLOTÓW

Rodzaj serwera  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typy:

• minigames
      8
    • survival
      6
    • parkour
      3
    • mody
      3
    • hardcore
      9
    • rpg
      2
    • jail
      2
    • roleplay
      1
    • pvp
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie mody przewidujesz i na jaką wersje i czy np. będzie jakiś specjalny launcher do tego ?

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Powiem tak jest teraz za dużo serwerów minigames a za mało takich co pvp dup* urywa jak taki serwer zrobisz to bardzo fajnie nie odkleję się szybko od niego jak z każdego po tygodniu bo nudy. Chodzi mi oto że ludzie robią serwery pvp i nic tam nie mam a jak zrobią jakiś sklep inny niż zwykle to już niby super jak możesz\umiesz zrób serwer PvP z klasami (sam takie coś planuje) np. Lucznik itp. . Serwer survival to jak nie będzie tego piepszoneg* dropa bo to jest troszkę (a nawet bardzo) wkurzające np. 10 letni dzieciak ma diax eq i się jara lata po survivalu zabija a jak ktoś ko zabiję to już że masz x-ray i inne gówna.

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Creative lub freebuild (nie ma, żadnego z nich w ankiecie, wiec głosuję na survival, dobrze by było jakby był z gildiami).

"Los nagradza przygotowanych"

(Liberator 2)

Opublikowano

Zrób dobry serwer FreeBuild prace firmy brakuje mi tego typów serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...