Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem BOLA testuje na serwerze EUNE na nowy koncie 5 lvl, ale nie da się grać po prostu 350 pingu i bol nie działa np testuje ahri pisze że jak nacisnę spacje to będzie haras, ale nie działa nic w czym problem ping ?
zainstalowałem skrypt do Nasusa "Nasus Farmer" pisze że jak nacisnę Z to zacznie sam stakować jakoś nic się nie dzieje co robię źle ?

96974708884680360232.png
Opublikowano
Important Message: Bot of Legends is now updated. Due to LoL S4 Updates, free users will not be able to use BoL until 27/04/2014.

Musisz poczekać aż będzie dostępny dla free user`ów.

Opublikowano

Powiem tak skoro używacie tych hackow to nie myslcie sobie ze bedziecie lepsi lub wyzej w dywizji bo to jest zalosne. Dzieci widza hacka i wielkie sciaganie sie robi a ja napisze do suportu zeby cos zrobili i kolejny czit pujdzie sie jebac bo jestesxie pierdolonymi malymi skurwysynami ktorzy nie potrafia dosc do niczego bez wspomagaczy.

Po co rejestrujesz się na forum gdzie nawet na logo jest napisane Multiplayer cheats_update proszę Cię wyjdź i nie wracaj.

96974708884680360232.png
Opublikowano

Na całych internetach znalazłem tylko 2 na nasusa i nie działają podrzucił by mi ktoś pod ahri działający albo nasusa ?

96974708884680360232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...