Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

250k

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/World): World
Hybryda (Tak/Nie):   Nie
Liga lub narodowość: Dowolna (preferuję włoską ligę lub hiszpańską)
Formacja:  Potrzebuję formacji do podań po ziemi, górą też ale w większości po ziemi. Dobry atak i zrównoważona obrona.
Ilość monet: 200-250k
Platforma:  PC
Czego oczekuję: Zgranie 100%, dobra wymiana, szybcy zawodnicy 

PS.

Jeśli można prosiłbym również o tipy do danego składu ogółem jak nim grać, aby wygrywać. Znajduję się w 3 lidze i niezbyt dobrze gram, a wiem że dzięki małym tipom mogę znacznie zwiększyć swoje umiejętności.

PS2.

Skłaniam się najbardziej ku lidze włoskiej, jest dość tania i nie powinno być problemu z złożeniem zajebistego składu. (proponuję coś w stylu balotelli, vucinić, kaka itd)

PS3.

Nie jestem pewien co do dobrej formacji pod podania. Czy 4-3-1-2 jest odpowiednia? 

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Myślę że tak, ale podaj mi argument, że ta formacja się sprawdzi lepiej niż 4-3-1-2

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

@up totalnie odpada

://edit

chociaż gdy tak myślę... nie umiem grać z kontry, ale defensywny styl formacji mi odpowiada i dobra wymiana podań, tylko jednak zbyt defensywna tak myślę

Chyba przekonuję się do tego pomysłu, bardzo dobrze dobrałeś zawodników

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że pod 3-5-2 będzie mi się dobrze grało, to mogę spróbować ich kupić, boje się tylko, że może okazać się zbyt defensywna, ja ogólnie gram ofensywnie ale łatwo odebrać mi piłkę, bo nie potrafię dobrze dryblować.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

3-5-2 to formacja ofensywna.

Chodzi o to, aby szybko przejąć piłkę przeciwnikowi, dograć długie podanie do napastników i zdobyć bramkę z kontry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Myślałem o czymś z czwórką, ale jeżeli uważasz to za jedną z topowych i wykorzystujących atrybuty zawodników formację, to postaram się ją zrealizować.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Powiedz mi szczerze którego Ty byś używał? Jaki najlepiej się sprawdzi? Już kupiłem buffona pod 3-5-2, ale mogę wszystko ogarnąć jeżeli nie jest to najlepsze rozwiązanie.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/10372257/
  polecam coś takiego.Aguero jest zajebisty mam go od paru spotkań i nie zmienilbym go na nikogo innego.Mialem wczesniej serie A ale teraz mam podobny sklad ale ze schurlee na lewej stronie i suarezem na ŚPO.Aguero przyjmuje wszystko co przy Murielu i Ibarbo bylo niedokladne wiec prostopadle podania po ziemi czy z powietrza  nie stanowią problemu tak samo z wykonczeniem!!Rzuty rozne to postrach dla rywali bo w kazdym meczu sobie stwarzam z 2 okazje z rogu na gola.Polecam tym bardziej ,że Aguero w Worldzie taniej idzie kupić.Ja za swojego dalem 160k.Jak coś pisz tu albo na Origin nick Martinn33, pomoge.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Grałem BPL w 4-1-2-1-2 nie lubię tak grać. Miałem prawie cały taki skład jak podałeś, tylko eto zamiast Aguero. Na razie składam ten 3-5-2, ale widzę że zawodnicy drodzy już połowa kasy poszła a kupiłem tylko bramkarza i 2 napastników, a hernanesa nie ma na śpo

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Jak kto woli ;p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Powiedz mi szczerze którego Ty byś używał? Jaki najlepiej się sprawdzi? Już kupiłem buffona pod 3-5-2, ale mogę wszystko ogarnąć jeżeli nie jest to najlepsze rozwiązanie.

Nie gwarantuje, że 3-5-2 będzie Ci się dobrze grać.

Jak nie grałeś wcześniej to weź ten z 4 obrońców.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...