Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiadomość przy rozwalaniu bloku.

Edek15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio tworzyłem sobie serwer. Robiłem go z kolegami przez miesiąc. Pewnego dnia włączam serwer i gdy rozwalam jakiś blok to pisze mi:

nullnull

Nie wiem co robić.  Proszę o pomoc, bo wiem, że żadko dzieją się takie przypadki. Daje like jeżeli zadziała.

8b86b17798e5449982cae9b031712bbc.0.gif

Pomogłem? LIKE :D

Opublikowano

Czy masz na serwerze wgrane Pluginy typu PermissionsEx i Essetnails Antibuild ? I czy blok sie rozwala czy powraca ? 

Opublikowano

Czy masz na serwerze wgrane Pluginy typu PermissionsEx i Essetnails Antibuild ? I czy blok sie rozwala czy powraca ? 

Mam tylko PEX Blok sie niszczy ale pisze: nullnull

Opublikowano

Udało się naprawiłem błąd ale tym razem serwer mi się zatrzymuje i pisze PermGen Space. Czytałem, że to przez to, że mało Ramu ale wcześniej nie działo się tak. Może wie ktoś jak to naprawić?

Dziękuje wcześniejszym za próbę pomocy :)

@ref

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Udało się naprawiłem błąd ale tym razem serwer mi się zatrzymuje i pisze PermGen Space. Czytałem, że to przez to, że mało Ramu ale wcześniej nie działo się tak. Może wie ktoś jak to naprawić?

@ref

Jak naprawiłeś ten błąd? Naprawdę byłbym wdzięczny

x

Opublikowano

@ref

Podaj logi z konsoli, które wyświetlają się przy wyłączaniu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...