Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z płynnością gry

Lolopolozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam wielki problem z płynnością gry APB. Launcher włącza się przez jakieś 15-20 sekund a po kliknięciu przycisku start gra włącza się przez kilka minut. W grze występują lekkie ściny oraz od czasu do czasu "stop klatka" na kilka-kilkanaście sekund. Po śmierci ekran się na jakiś czas zawiesza. Reinstall nie pomógł. Gra zainstalowana na dysku systemowym. Po instalacji na innym dysku launcher nie ściąga aktualizacja a zamiast przycisku Start jest "Error". Komputer nie jest słaby, spokojnie można grać w Battlefield 3 ma multi i to bez ścin, czly jest coś nie tak z grą.

Opublikowano

Najbardziej istotnym elementem jest tutaj ilość RAMu, potem procesor i grafika

Podaj specyfikacje PC aby można było dalej działać  ;)

Opublikowano

3GB RAM

Procesor: Pentium Dual-Core 2x 2.5GHz (podkręcalne do 3GHz)

DirectX 11

Karta graficzna: ATI Radeon 4800 series

BF3 chodzi na multi bez ścin.

Obecnie posiadam APB no-steam na dysku D

Opublikowano

Mimo tego, że jakoś grasz w BF3  na tym sprzęcie (nie wiem jak :P) to APB ma słabą optymalizacje i przy moich 6GB czasami można odczuć lekkie ścięcia.

Tak samo procesor 2 rdzeniowy na tę grę jest słaby

Opublikowano

2 rdzeniowy słaby? Jeszcze 2 miesiące temu ta gra chodziła mi idealnie.

Gra tak samo chodzi mi na maximum jak na minimum oraz z niska grafika

Gra na wszystkich wyłączonych ustawień polepszających grafikę, oraz na ustawieniach minimum gra dział identycznie co na high. Wcześnie gra działała mi dobże.

Opublikowano

Tylko, że niedawno można było grać w nią normalnie ale teraz z czasem jak dodają nowe śmieci pieprzy im się optymalizacja ale oni nic z tym nie robić.
Jeszcze ten event przez który wyłączają serwery 2 razy dziennie, bo nie potrafią naprawić błędów.
U mnie APB zabiera 2.2 GB RAMu podczas gry na np. Financialu.

// Akurat tutaj jakość grafiki nie ma znaczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...