Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol Studio nie działa po patchu 4.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie przestał mi działać BoL i nie wiem dlaczego. Wcześniej chodziło wszystko pięknie a teraz nic wgl, niby zaktualizował się normalnie jest ustawiony na wersje latest, ale nie działa. Ps jak pobieram bola ze strony to zawsze pisze failed to download jednak wcześniej znalazłem jakąs wersje która mi działa. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Przecież normalne, że jak wychodzi patch lola to stara wersja BOLa nie działa, użyj mózgu włącz translator mózgowy i wejdź na forum BOLa i poczytaj kiedy będzie update bola do wersji 4.6

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Jak w temacie przestał mi działać BoL i nie wiem dlaczego. Wcześniej chodziło wszystko pięknie a teraz nic wgl, niby zaktualizował się normalnie jest ustawiony na wersje latest, ale nie działa. Ps jak pobieram bola ze strony to zawsze pisze failed to download jednak wcześniej znalazłem jakąs wersje która mi działa. Z góry dzięki za pomoc.

Od momentu kiedy RIOT wypuści grubszego patcha, BoL zostaje zablokowany na 5 dni dla free userów, tak aby VIP'y miały jakieś równouprawnienie.

Co do Failed to Download:

# ----> SZUKASZ ZAKŁADKI SOLUTIONS FAILED TO DOWNLOAD <----
http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-downloadlogin-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/
8372383248.png
Opublikowano

jak nie masz VIPA to do 27 kwietnia sobie nie pograsz, a co do failed download to trzeba pobrac nowe exe i dll

dobra nie zauważyłem UPA sorka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...