Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KTO?

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pantheon wydaje mi sie dobry :) mozesz zrobic lze i jebiesz go z Q , potem combo i powinno go nie byc. na ryza najlepiej ktos z doskokiem,bo bez tego moze cie poke'owac i nic mu nie zrobisz. morde moze by nie byl zly? tak mi sie wydaje,moze tez jax

baner.png

Opublikowano

Napisz gosciowi, zeby wylaczyl BoL'a to juz nie bedzie taki dobry.

@AntyWarn Wydaje mi sie, ze Kennen by byl dobry na niego, rowniez Jax/Panth. Ciekawa moglaby byc tez Riven.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zawsze możesz poprosić żeby ktoś z mida poszedł na topa większość midlanerów w dzisiejszej mecie albo ma większy zasięg albo combo lepsze od ryza co za tym idzie wygra a ty taka shyvana, renektonem itd. spokojnie wyfarmisz swoje na midzie. Na ryza można grać jaxem, shyvana ale jedynie z ulti, no i ta irelia, oczywiście możesz też brać coś z atakiem zasięgowym ale jednak musisz pamiętać żeby dobrze skomponować się z teamem bo bez tanka może być ciężko, samo dmg nie wygra.

Opublikowano

Kassa po reworku nieźrle sb radzi. Daje Ci snarea i dajesz Q kontrze i w sumie nic Ci nie bije.

Opublikowano

Jayce

Yorick

Ryze(ryze kontruje ryze wkońcu to te same postacie 0_0)

Ahri

Katarina

Cassio

Jax

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Cassio to chyba najlepsza kontra na niego, Ahri jest ok, tak samo Katarina. :)

Hahhaha kurwa co jak co ale kata to z ryzem nie ma życia. Jak mam w enemy Kate to biorę ryza. Nie ma zasięgu i żeby cie zharrasowac to musi na CB skoczyc, a wiemy jaki jest ryze w swoim zasięgu....

Największą kontra to Cass. Jak grałem to 0 życia, ahri ten może być, pantheon w sumie tyle

Opublikowano

Te mistrze skąd bierzecie kontrę ahri? Przecież to ryze ją kontruje. Łatwo uniknąć jej Q co za tym idzie ryze może bez problemu farmić a jak ahri zacznie skakać na ulcie to pewne combo ze snearem i użyje kolejne dwa skoki do ucieczki a nie bicia.

Opublikowano

Polecam Yoricka oraz jakąś postać AP z Doskokiem lub stunem.W sumie grałem na topie Annie przeciwko Ryze i jakoś nie było większego problemu żeby go zjechać,może po prostu trafiłem na nooba. :)

Opublikowano

Up

Ryze to jedyna kontra na Renka xD

@topic

Imo vladimir- sustain, poke, błyszczy w tej samej minucie co ryze, ungankable, plama jak ryze robi combo, z q leczysz się więcej niż zada ci jego q

andrew3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...