Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ten support nie może odpisywac w kilka h..

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ile w tym supporcie pracuje ludzi czy co że nieb moga na bieząco odpisywac tylko co ponad 4 5 dni i potem wiecznie nic na czas i jeszcze 1 żecz wnerwiłem się chciałem kupic skina gówno brak 12 rp pisałem do supportu pewnie odpowie za tydzień czy da sie jakoś dorobic kilka rp legalnie i szybko?

Opublikowano

Support gry LeagueofLegends pracuje w przedziale czasowym pomiędzy 17, a 20.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Co za brednie.

W supporcie prasuje mnóstwo osób, i nie, nie pracują oni tylko 3 godziny, a tyle, ile normalny pracownik.

Support ma 31 dni na odpisanie, teraz ma dużo roboty ze względu na czas po-świąteczny, nazbierało się tego trochę.

Opublikowano

czyli fajnie ja tu szybko chcialem 12 rp bo brak do glupiego skina i  sie nigdy niedoczekam nato.. normalnie super najlepsze ze nieda sie ich inaczej dostac........

Opublikowano

Tak, narzekaj na support, bo ci nie odpisali, zapomniałem, że jesteś tylko ty.

W LoLa grają miliony ludzi i nie tylko ty wysyłasz tickety.

Oni nie są na zawołanie, pomogą jak dotrą do twojego ticketu.

Opublikowano

takich ludzi jak ty jest tysiace :) ich tam nie pracuje 5 tysiecy zeby ci odpisywali w 2 godziny... to tez sa ludzie i nie pracuja od rana do nocy. pozatym gdzie ci sie tak spieszy z tym rp ? :D 

btw. szybciej odpisuje angielski support

baner.png

Opublikowano

Pisz do Angielskiego supportu, na pewno Pomoze. Support nie moze tak szybko odpisywac, przeciez oni dostaja milion wiadomosci na dzien od Polaczkow bo to Noob Team :/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...