Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odkrycie

fullrage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie żeby coś ale odkryłem pewien błąd na , którym można się nieźle wzbogacić w seafight

Jeżeli chcesz się dowiedzieć pisz ;) Mam dowody GG:50450544 ,lub PW , pozdrawiam !

Opublikowano

niby w szkołach uczą że przed "który" powinien byc przecinek ale bez przesady :D

pewnie kolejna lipa jak to bywa z takimi typkami. a nawet to moze byc ten sam co poprzedni. nikt nie wstawia swoich zdjęc a ty specjalnie to zrobiles zeby byc bardziej wiarygodnym (zdjecie z "googli" pewnie).

skoro masz dowody to od razu je przedstaw, nikt przeciez nie bedzie wiedzial jak tego dokonales po samych dowodach...

Opublikowano

To jest zwykły naciągacz... dokonał niby 'odkrycia' a 2/4 osób wie jak zrobić miliadry kul elitarnych i jeszcze chcę za to pieniądze. Banować takich a nie..

Opublikowano

troche slabo polaczyles bo szukalem i nie ma, moze to ja slabo szukalem ale watpie. Teraz to jestem w 90% pewien ze to lipa, specjalnie napisales o fb aby sie uwiarygodnić.

LIPA! ŚCIEMA! OSZUKAŃSTWO :P

Opublikowano

Siema znamn tego typka co dodal ten temat gadałem z nim przez skypa i miał mi zbugować kulle ale nie dałem mu bo za dużo w tej grze straciłem kont i kasy i tak od sobie nie podaje nie ma porządnych dowodów to nie ma o czym gadac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...