Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista postaci tier I

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co to jest za strona, ale nawet nie czytaj tych tierów, bo są zrobione przez jakiegoś lowboba.

Po prostu przejrzyj najczęściej pickowane postacie na lolkingu, w ogóle pierwsze słyszę, że kayle to teraz god pick...

TUTAJ masz listę championów, którymi najczęściej gra się w challengerze.

Opublikowano

TOP: Renekton, Ryze(jedyna kontra na rene), shyvana, (możliwe że po tym patchu wejdzie rumble)

JUNGLE: Lee(jak ogarniasz), Vi, Khazix, Elise

MID: Kayle*, Yasuo, Orianna, Nida(jak ogarniasz tylko jungla może ci przegrać mida)

ADC: Cait, Lucian, Jinx, Sivir, Draven(jak ogarniasz)

SUPP: Tresh, Leona, Morgana

Ale zwracaj uwagę że jak przeciwnik pick`nie takiego jax`a to na niego mocne jest coś tęgiego np. Malphite. 

* Nie jestem osobiście przekonany do kayle bo dostała nerfa do damage i boosta do utility. 

Opublikowano

Nie wiem co to jest za strona, ale nawet nie czytaj tych tierów, bo są zrobione przez jakiegoś lowboba.

Po prostu przejrzyj najczęściej pickowane postacie na lolkingu, w ogóle pierwsze słyszę, że kayle to teraz god pick...

TUTAJ masz listę championów, którymi najczęściej gra się w challengerze.

niestety wczoraj grałem przeciwko jakiemuś s3 challengerowi który kayle tak się przeciw mnie na midzie wyfarmił (ja niestety yasuo, nic nie mogłem zrobic) że rzeczywiście przekonał mnie że kayle wciąż jest dobra, jeśli nie po prostu op 

co do up: w jungli jeszcze xin i yi, lulu

na supporcie lulu też własnie jeszcze. 

Opublikowano

up Faktycznie jakoś jestem nieogarnięty przy tym patchu z flarą i podałem metę sprzed tygodnia :)

upx2 Jakoś ostatnio nie widuję Lulu na supporcie, częściej występuje w roli Midlanera. No ale to może tylko u mnie tak wygląda.

Opublikowano

TOP : riven, ryze

MID : Ziggs , LB

ADC : lucian , jinx , cait , sivir

SUPP : thresh , leona

JUNGL : Yi, Xin > Vi , Kha , Lee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...