Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio doświadczam problemu z grą bf4 i bf3. Otóż jak muszę zminimalizować lub mnie wywali z serwera to gra jeszcze działa i jej sie nie da zamknąć i do tego jest taki niebieski ekran(nie mylić z bluescreenem) wszystko jest w rozdzielczości HD(gram w niej) i kolory są tak jakby przeciwne do siebie. Pomaga tylko restart komputera. Jaka może być tego przyczyna ? Nagradzam lajkami. Na kompie wszystko jest ok, ale jak gdzieś idę lub do komputera nie mam dostępu to gram na lapku. Nie jest on słaby, ale dobry też nie. Dam specyfikację w razie w:

i5 3230M 2.6Ghz

4GB RAM DDR3

Nvidia 710M 2GB

Windows 8 64 bit.

Acer Aspire E1-571G

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Kolego zapamiętaj moje słowa : laptop jaki by nie był służy tylko i wyłącznie do pracy :D jak chcesz pograć w spokoju i komforcie zainwestuj w blaszany komputer z dobrymi podzespołami ! czemu ludzie dają się nabierać na te laptopy to ja nie mam pojęcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...