Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ Problem

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj z rana pobrałem DayZ Mod(ArmA2 CO) i mam problem. Przy większości serwerach piszę takie coś :

Required 1.6.2.103718 albo 1.6.3

Ja mam wersje 1.6.2 i nie wiem jak zaktualizować do nowszych, mam oryginał.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Najlepiej będzie pobrać DayZ Commander'a i nim zaktualizować DayZ do najnowszej wersji. ;)

Opublikowano

Ok, zrobiłem to, a serwery wyszukiwać przez dayzmod czy commander ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

No właśnie nie, bo w dayz mod 3/4 nadal ma inną wersje od mojej, a w commanderze wszystko jest ok

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

No właśnie nie, bo w dayz mod 3/4 nadal ma inną wersje od mojej, a w commanderze wszystko jest ok

Szukaj w commanderze ;) Masz tam mnóstwo opcji które pomogą znaleźć odpowiedni serwer ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...