Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wydawać tyle?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad 2 składem i wpadł mi pomysł zrobienie Brazyli. Ale czy opłaca się wydawać 250-310k na samego Neymara? Który ma tylko tricki i szybkość? (Po karcie widzę)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jeśli masz kase to dlaczego nie neymar to bestia strzały ładne a drybling to już wgl. 5 gwiazdek sztuczek + łatwość kiwania gwarantowana

Opublikowano

Aj.. no właśnie tu jest problem ;/ straciłem 150k na sprzedaży Bundes i jestem że tak powiem w tyle ;p

Opublikowano

:P w sumie to taki dorobek co żaden if hulk dropnął ostatnio i 500k coins miałem już chyba za tą kase ze 20 paczek otworzyłem i najlepsza paczka prócz hulka to w paczce za 7.5k aquilani i juanfran IF

Opublikowano

Bez sens wydawać kase na neymara... Ja dzisiaj sobie zrobiłem brazylie za 600k, IF Hulk, Kaka i Maicon ... bez neymara i było spoko. Ale i tak sprzedałem te IF bo dla mnie to jakaś patologia, są IF niektóre koszują majątek a i tak gra sie nimi jak złotymi... 

Kiedyś mnie zaskoczyła karta IF Totti, 99siła strzału, 99 z dystansu.. A jak sie okazało to Toni Kroos o wiele lepiej strzelał niż on.. Porażka 

Opublikowano

No cóż.. uzbieram i kupie Neymara. A tak na przyszłość to lepiej kupywać złote czy te Ify?

Opublikowano

No cóż.. uzbieram i kupie Neymara. A tak na przyszłość to lepiej kupywać złote czy te Ify?

Raczej złote.

Ja IF kupuje tylko jak jest na prawdę spora różnica pomiędzy nim a zwykłym odpowiednikiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Przykład Yaya Toure wg. was lepiej złota czy if?

Opublikowano

Kamcio25, Ja mam Nasri'ego MOTM i wg. mnie jego cena jest warta jego strzałów finezyjnych.

Opublikowano

No mówiłem Tobie, wczoraj kupiłem, dzisiaj sprzedałem. Dla mnie to żadna różnica, a niby takie staty ma zajebiste.... Strzały niczym się nie różniły.. Tylko lepiej dryblował i panował nad piłą, no i przepychał sie troche lepiej. Ale nie jest to warte 400k

Opublikowano

Aj.. bo zastanawiam się nad kupnem. Póki co nazbieram na Neymara potem będę się zastanawiał. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...