Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] UltimateClans 1.7.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczący UltimateClans 2 od dzikoysk'a. Otóz otwieram swój serwer i chce żeby był na nim ten Skrypt. Mam potrzebne pluginy takie jak: Valut, WildSkript. Problem polega na tym , że jak chce stworzyć gildie i chce użyć komend z skryptu , to wszystko działa. A jak chce uzyć komend z essentials(/spawn, /sethome, /home, /tpa ipt...) to juz nie moge,(jakieś blokowanie pluginów? what?) nawet jak mam opa, nawet motd mi się nie wyświetla... Gdy próbuje napisać coś na chacie , wyświetla się tylko nick i wiadomość. Wcześniej wgrałem factions i wszystko śmiagało, mogłem już otwierać serwer. Prosze o pomoc!  Może znacie jakiś plugin o takim samym/podobnym działaniu jak essentials???

Temat do Zamknięcia

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Być może masz pobraną wersje essentials na 1.6.x sciagnij najnowsza wersje! :)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Niestety na 1.7.2 , sprawdzałem i przed chwilą wgrałem od nowe , najnowsze z bukkita. I dalej ten sam błąd... :( Spróbuje pobrać wcześniejszą wersje.

@up

nie działa :(

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...