Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jaka postać za 3150 pz

wrobelekkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Otóż nadszedł wreszcie moment w którym uzbierałem upragnione 3150pz. Tutaj pojawia się problem. Nie wiem jakiego bohatera wybrać. Zgłaszam się z prośbą do was o doradzenie czegoś :D. Preferuję postacie na topa chociaż midem też nie pogardze. Podoba mi się : le blanc, ganplank, gragas , lux , pantheon , olaf , heimerdinger i blitzkrank. Oczywiście możecie podawać swoje propozycje. I jeszcze jedno. Aby te postacie nie były jakieś masakrycznie trudne bo mam dopiero 16 lvl.

Z góry dziękuje za wszystkie sensowne odpowiedzi :P

Opublikowano

kup se eeeeee pantheona ogarniesz go spokojnie

Up wądpie że na 16lvl ogarnie combo lb i prawidłowe granie nią

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Grałem lux ale to jak mialem 3 lvl na botach mimio to niźle mi szło. Akali mam na kolegi koncie tez jestem zadowolony. Co do pantheona to jest teraz w rotacji i staty 16/2/13 tak więc chyba nie źle. Widziałem jak kuzyn robi pente na le blanc i właśnie dużo słyszałem o tym że jest trudna i mnie to troche zniechęca. jakieś inne sugestie ?

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Grałem lux ale to jak mialem 3 lvl na botach mimio to niźle mi szło. Akali mam na kolegi koncie tez jestem zadowolony. Co do pantheona to jest teraz w rotacji i staty 16/2/13 tak więc chyba nie źle. Widziałem jak kuzyn robi pente na le blanc i właśnie dużo słyszałem o tym że jest trudna i mnie to troche zniechęca. jakieś inne sugestie ?

wydaje sie ze jest trudna :P zaczynasz dopiero w lola to poogladaj kilka filmikow o niej i napewno zlapiesz o co chodzi :) w lolu chodzi o to zeby cwiczyc postacie,zagrasz 5-6 gier lb i ogarniesz co sie nia robi :D

baner.png

Opublikowano

Polecam ci akali . Możesz nią pójść na mida i topa xD

Dobrą na topa i mida (jak ogarniesz) postacią jest pantheon :3 również polecam xD

Ale lajka nie żałuj : ) 

Xavi2.png

Opublikowano

po jakiś 10 -15 grach powinieneś już coś tam ugrać nie jest taka straszna

Opublikowano

Wszystko zależy oczywiście od twoich umiejętności i przeciwnika z jakim spotkasz się na swojej alejce. Osobiście powiem Ci, że Garen ma większe szansę niż LeBlanc. Musisz uważać żeby nie dostać uciszenia bo może być wtedy z tobą krucho. Pozdrawiam i życzę miłej gry. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...