Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbigniew Stonoga - Lista złodziei z wiejskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=WJ4IQogWBDs

Co tu dużo pisać.. Rozsyłajcie po znajomych, portalach, może w końcu coś się ruszy w sprawie tych sku*wysynów.

PS: Nie zapominajmy że nielegalnie siedział w pierdlu przez 3,5 roku. Ma gość charakter i jaja, ale jak mu się dziwić skoro państwo rucha go jak tylko może.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Niestety, ale podobno żyjemy w wolnym kraju, tak przynajmniej mówią POlscy posłowie.

Temat upadł więc przyda się go wygrzebać na górę. Dziwi mnie tylko tak mały odzew, to co się dzieje w tym kraju powinno być zmorą każdego obywatela i każdy w mojej opinii powinien chcieć to zmienić, a tu co ? Nic. Ludzie wolą tyrać za marne grosze i płaszczyć się przed aparatem władzy tylko żeby mogli sobie gdzieś tam w nędzy żyć (a może nie trafi na mnie?!). Moi mili forumowicze, zainteresujcie się tematem bo naprawdę warto.

Odsyłam do kanału Pana Stonogi.

Youtube - Zbigniew Stonoga

417711489342956987022.png

Opublikowano

władza wszystko zrobi żeby pozostać na stołkach , ale to się wszystko zmieni razem z tymi złodziejami Tuskiem i unią .

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...