Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam rpg

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam jakiegoś nowego rpg w rzucie izometrycznym (chyba to hack n slash), ale nie skupiający się na siedzeniu w podziemiach (czyli diablo odpada). Niby wychodzi Sacred 3 w sierpniu ale to jednak dużo czasu. 

Opublikowano

Polecam TQ tak jak kolega wyżej jedna z lepszych gier hack n slash w jaką grałem oczywiście po za Diablo :P

Opublikowano

Witam

Szukam jakiegoś nowego rpg w rzucie izometrycznym (chyba to hack n slash), ale nie skupiający się na siedzeniu w podziemiach (czyli diablo odpada). Niby wychodzi Sacred 3 w sierpniu ale to jednak dużo czasu. 

jesli liczysz na piekna pogode mile klimaty to tylko i wylacznie Titan Quest bez dodatku ale tam tez jest duzo jaskin ktore powinno sie penetrowac

ewentualnie singleplayer w Torchlight II tez ma taka "milusinska" pogode

@Xanter On chce czegos nowego a F3 i F NV to w zadnym wypadku nie hack n slash, tylko starsze czesci mozna na chama podpiac pod to

Opublikowano

jesli liczysz na piekna pogode mile klimaty to tylko i wylacznie Titan Quest bez dodatku ale tam tez jest duzo jaskin ktore powinno sie penetrowac

ewentualnie singleplayer w Torchlight II tez ma taka "milusinska" pogode

@Xanter On chce czegos nowego a F3 i F NV to w zadnym wypadku nie hack n slash, tylko starsze czesci mozna na chama podpiac pod to

Fallout - za stary + jak pobrałem ponad rok temu na stary laptop to nawet sterowania nie ogarnąłem. Może dlatego że w starszych grach nie sterowało się myszką i wsadem (lub wina pirata).

Titan Quest - jak dla mnie za stary.

Sacred - mam golda, przeszedłem kiedyś, ale teraz jak instaluję to jednak piksele strasznie uderzają po oczach. O ile na laptopie to nie przeszkadzało to teraz na normalnym monitorze aż oczy bolą. 

Torchlight 2 - o ile nie siedzimy całej gry w podziemiach to mogę się zainteresować tym tytułem.

Opublikowano

Fallout - za stary + jak pobrałem ponad rok temu na stary laptop to nawet sterowania nie ogarnąłem. Może dlatego że w starszych grach nie sterowało się myszką i wsadem (lub wina pirata).

Titan Quest - jak dla mnie za stary.

Sacred - mam golda, przeszedłem kiedyś, ale teraz jak instaluję to jednak piksele strasznie uderzają po oczach. O ile na laptopie to nie przeszkadzało to teraz na normalnym monitorze aż oczy bolą. 

Torchlight 2 - o ile nie siedzimy całej gry w podziemiach to mogę się zainteresować tym tytułem.

Polecam bardzo Torchilght II, super klimat, bardzo fajny H/S,

podziemia są, można w nich dostać cenne itemy (jak to lochy w h/s)

Ale jak nie chcesz łazić po lochach, to nie spinaj dupska,

bo raczej musiał nie będziesz, a nawet jak będziesz, to klimat tej

gry na pewno ci na to pozwoli, nie wypierdolisz kompa przez okno :)

Poza tym, grafika ładna, dźwięk milutki, brońki, skille spoczko,

questy dość rozbudowane i rozpisane, ale nie wiem jak ty, ale ja

w tego typu grach fabułe mam tak głęboko w dupie, że aż buzią wychodzi,

przewijam tylko dialogi i lecę na przygodę,

Grę polecam każdemu z IQ +75, bo w przeciwnym wypadku, forum

zaleje masa popierdolonych pytań na które każdy zna odpowiedź,

poza pytającym z IQ poniżej 75.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Polecam bardzo Torchilght II, super klimat, bardzo fajny H/S,

podziemia są, można w nich dostać cenne itemy (jak to lochy w h/s)

Ale jak nie chcesz łazić po lochach, to nie spinaj dupska,

bo raczej musiał nie będziesz, a nawet jak będziesz, to klimat tej

gry na pewno ci na to pozwoli, nie wypierdolisz kompa przez okno :)

Poza tym, grafika ładna, dźwięk milutki, brońki, skille spoczko,

questy dość rozbudowane i rozpisane, ale nie wiem jak ty, ale ja

w tego typu grach fabułe mam tak głęboko w dupie, że aż buzią wychodzi,

przewijam tylko dialogi i lecę na przygodę,

Grę polecam każdemu z IQ +75, bo w przeciwnym wypadku, forum

zaleje masa popierdolonych pytań na które każdy zna odpowiedź,

poza pytającym z IQ poniżej 75.

Co do tych podziemi - nie chodzi o to że ma ich nie być (w każdym rpg są dungeony itd), ale po prostu nie chcę gry która się na tym opiera jak np. Diablo (o ile dobrze wiem tam nawet z podziemi nie wychodzimy)

Opublikowano

Jak grałem w Torchlight 2, pamiętam że sporo siedziałem w jakiś podziemiach,kryptach czy tym podobne.

Gra jest ciekawa, ale jednakże nie wiem czy Tobie będzie odpowiadać.

Opublikowano

W Diablo 3 nie siedzi się tyle w podziemiach, z max 30% gry - większość akt 1 i 2. Do tego end game content jest o wiele lepszy w D3, Zadania i Eksploracja > Mapy.

Opublikowano

The Incredible Adventures of Van Helsing

The Incredible Adventures of Van Helsing II (wychodzi 22 V 2014)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...