Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest mozliwosc kupienia Nx przez SMs ale trzeba zmienic na inny kraj niz Polska bo jej tam nie i tu pytanie czy jak zmienie na Np Niemcy to uzna czy nie uzna ???? czy próbowal ktos ??

Opublikowano

ja bym nie ryzykował na twoim miejscu, jak aż tak bardzo ci zależy na NX to zrób prosty przelew ...

Opublikowano

Nie pójdzie ja prubowałem wszystkich krajow i za każdym razem porażka (wysyłanie nie powiodło się).

Ale to może od sieci zależy bo ja w erze mam. :mellow:

Pomogłem daj plusa (+)

Opublikowano

czyli sms jest nie pewny niestety nie jestem pelnoleti i przelwu nie zrobie a dzwonienie jest pewne????? prosze o odp 5 poleci

Opublikowano

Dzwonienie jest pewne na 100%, ale jak dzwonisz ze stacjonarnego ,który ma zablokowane numery 0700 nie da rady

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Zresztą niepełnoletni mogą dokonywać przelewy , już od 13 roku życia możesz wysyłać przelewy bankowe , a pocztowy to już całkowicie bez problemu ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

wybiore dzwonienie ;)) a jeszcze prosze o info jak to trzeba zadzwonic i tyle czy trzeba iles tam trzymac rozmowe czy jak???

Opublikowano

Dzwonisz na numer, który Ci się pokaże, potem wpisujesz numer zamówienia który jest pod numerem i zatwierdzasz #

Następnie czekasz kilka do kilkunastu minut (zależy od ilości zamawianych NX). Po zakończeniu samo Ci się rozłączy a ty będziesz miał NX na koncie. Wchodzisz do gry i widzisz pod rangą postaci ile masz NX.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z