Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak poradzić sobie ze stresem?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już jeden temat o egzaminie gimbazjalnym, ale w tym chodzi mi o stres podczas niego. Już teraz czuję się zestresowany, a ciekawe jak będzie podczas pisania. Nie uczyłem się w ogóle. Boję się, że napiszę najgorzej z klasy i nie przyjmą mnie do żadnej szkoły. Macie jakiś sposób na poradzenie sobie ze stresem?

Opublikowano

Facet najlepiej radzi sobie ze stresem po prostu trzepiąc konia...

Ew. jakieś tabletki antystresowe.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Stres tylko pogorszy sprawę. Denerwujesz się? A po co? 

Mało się uczyłeś? Co z tego, przecież uczyłeś się całe 3 lata. Coś w głowie zostało. A jak nie to radze iść do lekarza, gdyż możesz mieć jakiś problem z pamięcią.

Napiszesz najgorzej? Przecież za rok idziesz do innej szkoły. Będziesz z ludźmi, którzy napisali podobnie jak ty.

Tylko nie bierz tabletek antystresowych! Tylko ciebie zamuli. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Ja znowu nie rozumiem ludzi którzy się denerwują. Jeżeli boimy się, że źle napiszemy to jest nasza wina, bo zaniedbaliśmy to. Sam nie za dobrze się uczyłem i podszedłem na luzie i napisałem lepiej niż "mądrale", którzy srali przed testem.

Opublikowano

Wyluzuj się.To nic strasznego że napiszesz najgorzej z klasy.Co cie zdanie gimbazjum?,Dbaj o siebie a innych miej w dupie.

Jest też szansa że fartem dobrze napiszesz,Powodzenia ;-)

TONV8iZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...