Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veigar combo

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee co to znaczy dfg ? I jak up napisał gdy nadusze spacje to coś się stanie ?

Dfg - Deathfire Grasp

Co ze spacją? Wbije do ciebie phreak z dziwkami i koksem, odblokuje ci wszystkie skórki, ale będziesz musiał podpisać pakt krwią, że nie poruchasz do końca życia.

Opublikowano

Ze spacja chodzi o to, że jest taki program Bot of Legends i są do niego stworzone skrypty do poszczególnych postaci. Wciskając spację, champion wykonuję combo bez żadnej twojej pomocy.

@topic

Imho E>W>R>Q lub E>W>Q>R. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ze spacja chodzi o to, że jest taki program Bot of Legends i są do niego stworzone skrypty do poszczególnych postaci. Wciskając spację, champion wykonuję combo bez żadnej twojej pomocy.

@topic

Imho E>W>R>Q lub E>W>Q>R.

Dzięki że mi wytłumaczyłeś .

P.S. Boty to gówno i ja ich nie używam .

Opublikowano

Swego czasu bardzo dużo grałem Veigarem, i jeżeli chodzi o tą postać to doszedłem do wniosku że najlepszym buildem jest rabadon, magic pene+tanky items.

Jeżeli chodzi o Combo to nie mam nic do dodania, no oprócz tego że jak przeciwnik jest AP to DFG nie jest potrzebne bo i tak ulti zada wystarczającą liczbę obrażeń.

Opublikowano

@up haha veigar i "tanky items" To typowy yordle, które maja koszmarny dmg, wkurwiajacy wygląd i są papierowi. Praktycznie każdego masz na combo, z tym ze sam na nie padasz i to nie tylko od carry. Combo to klatka, dfg reszta skilli. Robisz to w ułamki SEC żeby meteor siadl. Build to buty na m pene, kielich, rabadon, dfg, zhyonia, kostur na przebicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...