Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] Zapraszamy!

Anevss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarówno strzał jak i wachlarzy, broni dla sury u handlarza bronia dalej nie widze. Nie ma opisanego systemu ulepszeń dla szamana i sury. Nie staracie się, prezka ctrl+c ctrl+v taka sama jak poprzednie

Opublikowano

Nie polecam

Adaministracjia - dzieci

Nawet prezki nie uzupełniliscie gratuluję .

Server ogółem ma bugów,a bugów.. 

Znając  życie bedzie grało  50/60 graczy ( reklamy wiekszej poza MPC nie zrobia )

// Skąd bronie 75?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

To jest zaledwie 1/4 nowości na serwerze. Nie chcemy Wam od razu wszystkiego zdradzać :)

"wszystkiego zdradzac?" to na cholere pokazujesz eq na ninje/woja a nie pokazujecie na sure/szaman?:)

pokazywać nie musicie jakiś nowości które chcecie wprowadzić..

jakoś nie widzę skanów antywirusa.

Opublikowano

Znowu mam wjechać wózkiem na serwer i przetestować klienta moim antywirem .. really ? naprawde nie macie wirusów ? jeśli to prawda to wbijamy do gry

@edit

jutro z rana dam skana ;d  ;) zobaczymy co to bedzie ;>

Opublikowano

zasysam ogarniam

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie widzę sensu istnienia tego serwera, po raz "n" startuje serwer, a prezke widzę już po raz 15 w ciągu 3 dni.

Administracja to zwykła dzieciarnia, których wiedza nie wychodzi poza MPCForum. (+ dla chłopaków, którzy pisali/piszą tutoriale na MPC".

Jak już wstawiacie screeny dwóch postaci, to powinno być wszystkich.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nic nie jest kradzione :) Wszystko było udostępniane, a my tylko edytowaliśmy.

nie kradziony ? -,-

o to jest wiadomość od Ethiela,założyciela Therisa,którego serdecznie polecam,na nim jest dokładnie to samo,ukradliście klienta i nie tylko,jak chcesz dam więcej takich dowodów,do tego startujecie,3-ci raz ..

[22-04, 01:01] Ethiel: I znów... synteria - nie widze takiego serwera, co do nexoria to już raz reagowałem, muszę ponownie... ukradli nam clienta i robią serwer na gotowcu od sasori, który właśnie zrobił jakieś badziewne pliki pod naszego clienta..

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Nie Polecam. ;_; Bug na bugu + czekanie 10h na admina aż zejdzie by się spytać co się stało.. bo przecież pisać nie można do żadnego GM, GA, Technika.. bo zablokowane..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...