Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tekkit clasic

kondi1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z Tekkitem classic, mianowicie po pewnym czasie gry zawiesza mi sie komputer, i by go "Odwiesić" musze go zrestartować, jest to troche uciążliwe. na normalnym minecrafcie tego problemu nie ma, tutaj tak niekiedy 3h i nic a niekiedy 10 min Prosze o pomoc, jak rozwiązać ten problem

Jeżeli pomogłem daj LIKE...

Jeżeli Nie to też taj LIKE...

Opublikowano

Przydziel więcej ramu do minecrafta.

Podaj specyfikacje komputera.

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

Jak grałem na "f3" to widzialem ze nie dochodzi nawet do tego 900 z czyms mb ram 20% max jest

mam 2gb ramu

Windows Vista 32b sp2

intel core 2 duo cpu e4500 @ 2.20GHz

Ati radeon hd 4600 series

Opublikowano

Usuń pewne modyfikajce i spróbuj zagrać na Tekkit Lite.

Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani.

Opublikowano

heh, dla mnie 41 to jest malo. generlanie gram na paczce 207 modów (rpg) dlatego techniaczna sb pobralem, dodam, ze na 2 uzytkowniku zacinka wystepuje o wiele rzadzej a nawet wgl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...