Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Plugin] SimpleTeleport - Plugin na teleportacje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, przedstawiam wam mój pierwszy plugin

SIMPLETELEPORT

Wprowadza on teleportację na podane koordynaty.

KOMENDA

/stp <X> <Y> <Z> bądź /simpleteleport <X> <Y> <Z>

PERMISJA

(do permisji wymagany osobny plugin)

stp.use - komenda /stp <X> <Y> <Z>

do zmainy w config.yml

DOWNLOAD

Temat na bukkit.org: (jeszcze sprawdzają plugin)

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/stp/

MediaFire:

http://www.mediafire.com/download/rdvkr9o2xthx9eg/SimpleTeleport.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a53cbfe69746bd56caf8867bf094e5cb2c81c6f7a96c4b7404410171029327a4/analysis/1398193910/

ChangeLog:

v. 1.0

- wydanie pluginu teleportującego w dane koordynaty

Spodobał się plugin? Liczę na + ;)

f

Opublikowano

Co dodasz w następnej wersji? Bo jak będzie tylko to, to bez obrazy - badziew :x

Doceniam Twoją pracę, dlatego dostajesz +.

Opublikowano

@BrykietPL

Postaram się zrobić w najbliższej wersji:

- napewno tp do gracza

- być może, że gdy gracz się ruszy nie tepa go :)

- w przyszłości tp na inny świat

Dziękuję za opinię, pozdrawiam :)

f

Opublikowano

Plugin według mnie nie robi nic znaczącego dla server'a , ale miło że uczysz się javy a nie skritp'a :)

Opublikowano

Jak zrobisz takie teleporty jak w essentials no to szacun. Oby tak dalej. Niech skrypty zostaną zniszczone przez pluginy :P

Opublikowano

Moja ocena :P

Po co dodajesz plugin który jest taki prosty, a po 2 jest napisanie tak jak byś pisał z poradnik'a Feaq'a bo kiedyś się na niego natknąłem.  Wymyśl coś, udoskonalaj ten plugin i będzie ok ,ale po co dajesz /tp <x> <y> <z>

jak kto jest już w samym minecraft? Dodaj teleportacje z oczekiwaniem czyli najprościej pobierz koordynaty gracza jego aktualne i porównaj je z tymi co są podczas oczekiwania (Metoda Run). 

Rozwijaj plugin odemnie taka rada. Pomyśl jak wrzucasz coś  bardzo prostego ,ale propsy za twój pierwszy plugin.  I proszę nie spisuj pluginów które Feaqu pokazuje bo to widać.

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

@moja ocena :P

Po co dodajesz plugin który jest taki prosty, a po 2 jest napisanie tak jak byś pisał z poradnik'a Feaq'a bo kiedyś się na niego natknełem.  Wymyśl coś, udoskonalaj ten plugin i będzie ok ,ale po co dajesz /tp <x> <y> <z>

jak kto jest już w samym minecraft? Dodaj teleportacje z oczekiwaniem czyli najprościej pobierz koordynaty gracza jego aktualne i porównaj je z tymi co są podczas oczekiwania (Metoda Run). 

Rozwijaj plugin odemnie taka rada. Pomyśl jak wrzucasz coś  coś bardzo prostego ,ale propsy za twój pierwszy plugin.  I proszę nie spisuj pluginów które Feaqu pokazuje bo to widać.

Napisał, że będzie go udoskonalać. Poczytaj jeszcze komentarze zanim coś napiszesz :P

Opublikowano

@up chodziło mu o komendę /tp bo ta twoja /stp to to samo :P ale daje Like bo się starasz :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up Tak, ale to po co wrzuca tak mały plugin? A po 2 ta komenda jest już w minecraft.

Nawet jakby była ta komenda zamieniła by się z komendą bukkitową. No chyba, że jakiś inny plugin tego używa, to może być problem ;)

Pasjonat
Opublikowano

Po co robić plugin, który już jest?

To samo jest w Essentials pod komendą /tppos <x> <y> <z>.

Zrób plugin na Anty reklamę lub spam, a nie kilka linijek kodu ;)

Ogólnie doceniam Twoją pracę, ale plusa nie będzie.

Opublikowano

@up

Wiem, że jest to w samym craftbukkicie, ale jak jest w temacie - jest to mój 1 plugin, starałem się, żeby było coś przydatnego.

Dziękuję za opinię, pozdrawiam :)

f

Opublikowano

Plugin bez sensu, jak większość twoich i pluginów i skryptów. Tak jak kolega wyżej jest komenda /tp. Polecam przestać robić to co robisz nikomu się nie przydaje a ty tylko marnujesz cenny czas swój i ludzi. 

MPC Love<3

Opublikowano

Plugin bez sensu, jak większość twoich i pluginów i skryptów. Tak jak kolega wyżej jest komenda /tp. Polecam przestać robić to co robisz nikomu się nie przydaje a ty tylko marnujesz cenny czas swój i ludzi. 

Po 1. Najpierw napisz coś swojego.

Po 2. Jest to pierwszy plugin tego użytkownika.

Po 3. Zaczyna się od takiego czegoś, a kończy na czymś więcej ;)

Opublikowano

@kupakurcjus

Widzę, że chyba chcesz się komuś popisać, bądź nabijać posty. Zgaduję, że sam byś nie był w stanie napisać tak prostego pluginu. 

f

Opublikowano

Po co robić plugin, który już jest?

To samo jest w Essentials pod komendą /tppos <x> <y> <z>.

Zrób plugin na Anty reklamę lub spam, a nie kilka linijek kodu ;)

Ogólnie doceniam Twoją pracę, ale plusa nie będzie.

Anty reklama? Nic trudnego... Robi się to w jednym evencie i zamienia się "." na spację ;)

Opublikowano

@MikolajGra

Ja zgadłem że to ty będziesz nabijać posty oceniając mnie pod swoim tematem. Swoje zdanie? Hmm, poczytaj na wikipedii. Jak już pisałem plugin bez sensu (psst... chyba że komuś ramu nie szkoda)

MPC Love<3

Opublikowano

@kupakurcjus 

@offtopic

Ram'u nie szkoda? To bardziej do skrytptów się odnosi, o wiele powolniejsze i bardziej zasobożerne 

f

Opublikowano

MikolajGra , dobrze że zajmujesz się Javą zamiast skryptami mam nadzieję że twoje prace będą oceniane pozytywnie powodzenia.

6184226c98ce0784med.png

Opublikowano

Nie rozmawiamy o temacie skrypt vs. plugin. Pluginy są wydajniejsze. Jednak te twoje to strata zasobów serwera, gdyż plugin jest bezużyteczny, jest wgrany w silniku gry ( a więc po co dodawać coś co już jest dodane?)

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...