Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Sound Blasterami Alpha

Alvins

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem ze słuchawkami Creativa, a dokładniej z modelem Sound Blaster Tactic 3D Alpha. Problem polega na tym, że słuchawki nie działają, gdy podpinam je do karty dźwiękowej którą dostałem w zestawie (THX). Panel sterowania, który instalowany jest wraz ze sterownikami nie działa również, ponieaż nie wykrywa słuchawek. Pomóżcie ;/

"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi."

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłącz je bez karty i spróbuj zainstalować sterowniki.

Jeśli się nie da, ściągnij je z neta :D

Nie wiem czy wiesz, że sterowniki tylko da się ściągnąć z neta.. Nie działa ani tak ani tak ;C

"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi."

Opublikowano

Napiszę, jak wszystko zrobię. Mejbi zadziała xD

Opublikowano

Instalacja przebiega pomyślnie, po całości. System oczywiście win7 (gardzę win8 xdd) Ale podczas odpalania panelu wyskakuje to:

http://scr.hu/1foq/n7asr

Opublikowano

Próbowałem i działa, ale chodzi mi o to żeby działał panel sterowania bo to jest połowa ceny za Sound Blastery.

Opublikowano

Niestety, nic to nie dało.. Tylko czas poszedł na spacer z którego nie wróci ;CC Nie wiem kompletnie czym to może być spowodowane..

Opublikowano

Niestety więcej nie pomogę ponieważ nigdy w życiu nie miałem tych słuchawek w rękach.

Co mogę doradzić dość banalne ale ppm na program właściwości --> zgodność --> uruchom w trybie z windows xp spc 2/3 oraz uruchomienie jako administrator.

graphic.png
Opublikowano

100mb 5 min upania, edita walne zaraz.

5min powiadasz? :>

XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...