Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy instalacji lola.

JJJokerey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Awiec, tak jak w tytule, mam problem przy instalowaniu lola. Posiadam system operacyjny win8 x64. Jeszcze wczoraj wszystko smigalo, gralem normalnie a dzisiaj wracam do domu, noi nie chce sie odpalic lol. Pomeczylem sie 30min noi nie dziala, wiec usunalem lola noi sciagam zwykla instalke. Klikam na nia, i taki blad; Nie mozna odpalic aplikacjii na tym komputerze. Sprawdz czy wydawca nie ma aplikacji dla tego systemu. (Przetlumaczone na szybko ze Szwedzkiego, mieszkam w szwecji i mam szwedzki system). Poszperalem troche na necie, i kaza sciagnac LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe, wiec sciagnelem. Odpalam, system ostrzega ze plik jest z nieznanego zrodla, klikam zeby do ominac i wyskakuje taki blad; Error Code: -5001 : 0x80070002 Error Information: >SetupNew\setup.cpp (142) PAPP: PVENDOR: PGUID: $ Prosze o szybka odpowiedz, z gory dzieki. {([Nie patrzcie na nick, konto zalozone wiele lat temu])}

(Jezeli temat w zlym miejscu przepraszam, nie jestem stalym pisarzem MPCF)

Opublikowano

Spróbowałeś odpalić instalkę lola jako admin...? Albo i samą grę?

Probowalem ito nie raz. dalej nie dziala

DZIALA! Wystarczylo sciagnac inna instalke: LeagueofLegends_EUNE_Installer_06_17_13.exe

Temat odstawiam do zamkniecia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...