Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do LastHittowania + pare pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam skryptu do łatwego last hittowania. Wiem, że jest tu już wiele tego typu tematów, ale nie mogłem się w nich zorientować. Jako, że lasthit to jedna z najważniejszych rzeczy w lolu, chce mieć to po prostu ułatwione. Do tego czasu pobrałem SimpleMinonMaker, który nie działa - nie zaznacza minionków. Szukam jakiegoś dobrego skryptu do lh. Jeśli napiszecie już jaki to skrypt, powiedzcie, czy trzeba coś ustawiać w menu pod SHIFT, czy tylko zaznaczyć ptaszkiem i wszystko będzie ładnie śmigać. Z góry dzięki, a teraz moja reszta pytań.

1. Pobrałem skrypt na COMBO RYZE. Dodałem w BoL'u, ale jakoś nie zauważyłem, żeby mi działał. Czy muszę pobierać jakiś plugin, czy coś?

2. Nie działa mi również Perfect Ward i hidden objects czy coś takiego. Perfect Ward chyba pokazuje gdzie najlepiej postawić warda, a więc nie pokazuje, a hidden object odsłania chyba obiektY (?), więc nie odsłania. Czy trzeba jakieś pluginy, a może te skrypty są płatne?

PROSZĘ O ODPOWIEDZI.

COMBO NA RYZE POBRAŁEM NA PEWNO DARMOWE.

Opublikowano

Załóż sobie konto na mypaysafecard doładuj tam np x2 paysafecard po 20 zł masz 40zł kupujesz VIPA na bolu zabiera Ci te 31 z groszami i na mypaysafecard zostaje ci reszta te 9 zł i możesz doładować znowu tam kase i kupić grę na steamie czy na innej platformie bądź co tam chcesz :)/

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...