Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sobie dorobić rp i punkty zaslug

MrFretko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie tematu

RP - kupić.

IP - kupić IP Boost'a i grać całymi dniami, ewentualnie dostać te 4 IP-WIN'y, które dostawało się po zmianie emailu czy coś takiego.

8372383248.png
Opublikowano

RP możesz sobię kupić w sklep->kup rp lub na stronie „dogry.pl” przynajmniej mi się tak wydaje . A punkty zasług to po prostu musisz dobrze grać nie umierać ciągle i te inne .

Opublikowano

RP możesz sobię kupić w sklep->kup rp lub na stronie „dogry.pl” przynajmniej mi się tak wydaje . A punkty zasług to po prostu musisz dobrze grać nie umierać ciągle i te inne .

Czemu tam numer telefonu trzeba dawac? (subskrypcja sms ....)

{Pytanie} na stronie dogry.pl tam można zdobyć 50 punktow jak ktos sie z was zarejestruje i czy jak podam to na mpcforum.pl to to nie będzie jako reflink?

Opublikowano

Czemu tam numer telefonu trzeba dawac? (subskrypcja sms ....)

Gdzie na dogry.pl ? J nic takiego nie miałem tylko musiałem się zarejestrować i zbierać punkty :P
Opublikowano

{Pytanie} na stronie dogry.pl tam można zdobyć 50 punktow jak ktos sie z was zarejestruje i czy jak podam to na mpcforum.pl to to nie będzie jako reflink?

Opublikowano

Na dogry.pl przy podaniu numeru nie jest to usluga subskrypcyjna. W smsie przysylaja Ci kod psc ;)

Jak chcesz zdobyc informacje jak szybko zdobywac pkt napisz na PW (ale wymagam reje z refa).

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Na dogry.pl przy podaniu numeru nie jest to usluga subskrypcyjna. W smsie przysylaja Ci kod psc ;)

Jak chcesz zdobyc informacje jak szybko zdobywac pkt napisz na PW (ale wymagam reje z refa).

Nie moge wysyłać wiadomosci jeżeli już to na gg

Ej jak to wymienić?

Opublikowano

Tak. To będzie traktowane jako reflink

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

IP - Grać normale 3v3 cały czas, lub jeżeli masz więcej czasu to 5v5.

RP - Starać się wygrywać w organizowanych konkursach przez różne firmy, fora lub zbierać właśnie na takich stronach jak dogry.pl (lecz jest dużo innych fejkowych stron) albo kupić. :) 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...