Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bronią

JJaySezak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam woja bodego i nie wiem, którą broń wybrać 1 czy 2 ręczna. Aktualnie używam 2 ręcznej, bo nią pokonuje grupkę potworów chociaż, że 1 grupka to są z klanu czarnego wiatru (ok 30 lvl, a ja mam 15 lvl, wiec widzicie różnice i wale im po 100 dmg bez aury a z aura ok 200). I co tu wybrać 1 czy 2 ręczna? Na szybkości mi nie zależy.

Legenda
Opublikowano

Na tym poziomie nie robi to tak wielkiej różnicy, ale dwuręka jest skierowana dla mentala, a miecze dla bodego. Wybierz w czym Tobie jest lepiej. Osobiście wybrałbym miecz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Na niskim lvlu to raczej nie ma większego znaczenia. Ale jeśli później (bo, v1, v2 i dalej) będziesz expił z konia, to możesz 2-ręką. Jeśli z ziemi, to miecz.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Na niskim lvlu to raczej nie ma większego znaczenia. Ale jeśli później (bo, v1, v2 i dalej) będziesz expił z konia, to możesz 2-ręką. Jeśli z ziemi, to miecz.

Na tym poziomie nie robi to tak wielkiej różnicy, ale dwuręka jest skierowana dla mentala, a miecze dla bodego. Wybierz w czym Tobie jest lepiej. Osobiście wybrałbym miecz.

Tak jak mówiliście na niskim lvl nie ma to znaczenia. To na którym ma znaczenie?

Opublikowano

Tak jak mówiliście na niskim lvl nie ma to znaczenia. To na którym ma znaczenie?

Moim zdaniem od 35, czyli od momentu, w którym robisz bojowca. Musisz się określić, czy będziesz bił z konia, czy z ziemi. Jeśli z ziemi, to najlepiej bronią jednoręczną, bo ma większą szybkość ataku i szybciej będziesz wybijał moby. A jeśli z konia, to raczej 2-ręka.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

l przy okazji to czemu body na szybkości polega przecież skoro ma słabą ma defe to musi to nadrabiać atakiem a 2 ręczna broń to dobrze pomaga wzmocnić atak z aurą.

Opublikowano

l przy okazji to czemu body na szybkości polega przecież skoro ma słabą ma defe to musi to nadrabiać atakiem a 2 ręczna broń to dobrze pomaga wzmocnić atak z aurą.

No właśnie pomyśl. Skoro ma mało defa to musi szybko machać tym mieczem. A zanim Ty zrobisz combo 2 ręką to ja już dawno będę w połowie drugiego combo mieczem 1 ręcznym. Nie chodzi o to ile będziesz bił tylko jak szybko. Nie zapominaj, że combo kończy się odrzutem co także pomaga.

Pomogłem ? Weź daj + , Ciebie to kosztuje 1 kliknięcie, a mi daje to murowane 5 minut uśmiechu. :)

Opublikowano

Radze ci 2 rekę z aurą. Więcej bijesz + wirek to grupka leci. Radzę ci expić do 20 lvl na niedzwiedziach (masz przy okazji żółcie które możesz sellnąć)

Jeśli zrobisz konia bojowego to też najlepiej bić z konia 2 ręką ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...