Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest?

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrespiłem się na świecie i znalazłem takie coś:

post-800763-0-21889300-1398188090.png

Co to jest?

Opublikowano

A z czym jest to związane? Bo blisko jest biom na którym są jakieś straszne głosy.

Opublikowano

A z czym jest to związane? Bo blisko jest biom na którym są jakieś straszne głosy.

Po rozwalaniu jak emo 2 wspomniał WoF'a wypada Ci młotek dzięki któremu jesteś w stanie je zniszczyć. Jest to związane z tym, że na Twoim świecie (po rozwalaniu tych altarów) generują się 3 nowe rudy z których robisz lepsze sety.

Opublikowano

A czy istnieje biom na którym występują straszne głosy? I cży jest to związane z tym czymś?

Opublikowano

To jest inaczej stół do "ulepszania " Twojego światu, gdy zabijesz Wall Of Flesh (tego bosa z piekła) to wtedy Twój świat zamienia się w HardMode, z takiego WoF wypada Ci pwnhammer, jezeli nim rozwalisz ten altar to na Twoim świecie jest wiele więcej nowych rud ( wtedy na czacie pisze ze np Twój świat został ulepszony w mythrliu (przyklad) . Mozesz go wykorzystywać do robienia jak dobrze pamietam miksturek oraz przywołania bossów, pozdrawiam, mam nadzieje ze pomoglem.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...