Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie?

CichyGGWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś może wytłumaczyć mi co dzieje się w ostatnich dniach z nfs'em?

PS. wiem, że może to zły dział, z góry sorki.

Opublikowano

Właściwie to rzadko wchodzę, ale zaczęło mnie zastanawiać to wszystko. Tak jak zawsze był samochód co tydzień, maks. co dwa tygodnie a teraz miesiąc, dwa i pustka, zero informacji. Wydaje mi się, że odpuścili już sobie tą grę, prawda jest taka że czego by nie tknęli to zawsze to się popsuło. Jedno naprawiono to drugie się popsuło, czat nie działa już chyba od dwóch lat, tak samo czat głosowy z tego co wiem poszedł w niepamięć. 

Tak naprawdę to nie jest ta sama gra co kiedyś, kiedyś ta gra promieniowała świetnym klimatem, było mnóstwo graczy z którymi zawsze było o czym porozmawiać, kiedyś dało się grać całymi dniami, a teraz nie chce mi się tam siedzieć 5 minut. Te wszystkie pseudo nowości, począwszy od nowych umiejętności czy też innych bajerów, to nie było w celu usprawnienia gry, tylko wydojenia z ludzi jak najwięcej. Bądźmy ze sobą szczerzy, jeżeli ktoś tam by troszczył się o dobro graczy to ta gra dziś wyglądała by tak samo jak 2 lata temu, bez pierdół, z czatem i ze wszystkim. Jeżeli nie chodziłoby tu o gotówkę, to zamiast nowych umiejętności mielibyśmy nowe trasy, nowe tryby rozgrywki czy też poszerzenie w jakiś sposób mapy. Niestety, ta gra miała swoje lata świetności które już przeminęły, coraz mniej osób doładowuje konta, teraz tylko człowiek wchodzi żeby pojeździć przez chwile i wyjść. Teraz możemy czekać tylko na upadek. 

lownfast

Opublikowano

Tak naprawdę studio easy skupia się tylko i wyłącznie na zarobkach. Widać to w darmowych Beefach.  Nie chce im się kontynuować czyjeś produkcji i dlatego tylko prawie zgarniają kasę i utrzymują serwery.  Serwery gry Lord of ultima zamykają. Jak gdzieś czytałem EA zamyka serwery, bo chcą mieć więcej pieniędzy na nowe gry i dlatego nie chcą utrzymywać starszych produkcji. Przez to nie rozwijają już NFS World. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...